2022. szeptember 10., szombat

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. szeptember 10.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 607.982.143 embert fertőzött meg és 6.512.907 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 12.190.650.259 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Izrael Két antitest láthatóan ártalmatlanná teheti a koronavírus minden korábban ismert változatát. A trükk: A vírus egy olyan részéhez kötődnek, amely a mai napig alig mutálódott. A […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-augusztus-18-csutortok/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:

  1. KÍNKESERVES ERŐLTETÉS...
    A ZSIDÓK HIÁBA PRÓBÁLJÁK MAGUKAT OKOS INDIVIDUUMOKNAK FELTÜNTETNI, LÉPTEN-NYOMON KIMUTATHATÓ HOGY EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL UGYANANNAK az EGYETLEN GYILKOS KOLÓNIATUDATNAK a RÉSZEI!!!
    NINCS ÖNÁLLÓ INTELLIGENCIÁJUK, a TUDÁSUK LEXIKÁLIS DE a KOGNITIVITÁS CSAK a KOLLEKTÍV TUDAT, a QRVA ISTENÜK SZABÁLYOZÓ KERETEK KÖZTI GONDOLKODÁSÁRA KÉPES, EZÉRT KÉPTELENEK TÚLLÉPNI BIZONYOS TUDATI SZINTET!!! 😅😂😁🤣

    VálaszTörlés
  2. ...és, ami rendkívül fontos ebben az egész hókuszpókuszban!!!
    A cohenvid oltás, maga a vírus a legtöbb embernél memóriazavarokat idézett elő korosztálytól független.
    Az időkieséshez való hozzászoktatás egyik eszköze.
    Az Illuminati használhat szilícium testet, azok akik "meghaltak", de a nyilvánosság elé már nem kerülnek.
    Ez a szén alapú DNS programú kiborg és klón, illetve a szilícium alapú DNS program imigyen vagyon:
    Mindig a DNS-programhoz készül az oprendszer és nem fordítva. Ha valaki vesz egy hörcsögöt vagy más fajta házi valamit, a terrárium ugyanaz lehet, de a környezetet az adott állathoz igazítjuk. Így van ez a DNS humán genom programjaival.
    A szilícium alapú DNS humán genom sok mindent kibír, megoldható hogy lélegzik, de úgy is hogy nem, nagyon variábilis.
    A kolóniaistenek által rendelt, és a triállelkek, mint Építészek által készített Mátrixok szilícium alapú DNS modellhez ritkán készülnek, OKa a TERRÁRIUM TEREMBURA ALATTI TEREMTŐ ÁLTALI ADOTTSÁGOK!!!
    A grafén és a grafin az elektromos vezetőképessége miatt "próbajátékra" lett bocsájtva, a nanorobotok grafinnal (sic!) bevonva irányíthatóak külső elektromos ingerű vezetéssel.

    VálaszTörlés