2022. szeptember 5., hétfő

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. szeptember 04.

A SARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 604.393.632 embert fertőzött meg és 6.495.433 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 12.153.494.212 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Izrael Nuvaxovid-oltást a Novavax cég fejlesztette ki egy olyan vakcina, amely mRNS-en alapuló védőoltás a világjárvány súlyos szövődményei ellen. USA Az Egyesült Államok egészségügyi tisztviselői […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-augusztus-18-csutortok/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:


  1. Az influenza elleni védőoltás kis előnyei és veszélyei!!!

    A Berkeley Egyetem a világon elsőként írta elő az influenza elleni védőoltást nem kapó diákok számára a maszk viselését. A társadalmi-politikai normák hihetetlen megsértésén túlmenően az is elsőrendű tudományos képtelenség, hogy fiatal, egészséges embereket oltásra kényszerítenek egy ártalmatlan vírus ellen. Ezáltal fogékonnyá válnak a később megjelenő veszélyesebb vírustörzsekre.

    Az mRNS vakcinák feltalálója, Dr. Robert Malone ír erről a blogjában:

    "Virológusként és oltóorvosként pedig az "influenza" kifejezés használata borzongásra késztet. Nincsenek "influenza" elleni vakcinák. Számos vakcina létezik az influenza A és az influenza B vírus okozta fertőzések és megbetegedések csökkentésére. Egyik sem működik különösebben jól. A SARS-CoV-2 vírushoz hasonlóan az influenza A és B vírus okozta halálesetek túlnyomó többsége idősebb vagy egyébként gyengén teljesítő embereknél fordul elő. Nem a főiskolás korú fiatal felnőtteknél."

    Az influenza elleni védőoltás egyelőre sehol sem rutinszerű, sem kötelező. Az influenza elleni vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatok is meglehetősen rosszak, a szakértői vizsgálatok szerint alacsony hatékonyságúak:

    Az influenza elleni vakcinák egyik problémája hasonló a C19 készítményekhez. A többszöri oltás rezisztenciát okoz a vírus új törzseivel szembeni immunizálással szemben. Ezt nevezik "antigén öröklődési bűnnek". A második és minden további oltás csak az ellen a vírustörzs ellen termel ellenanyagot, amely ellen először beoltották. Ha a törzs nagyon hasonló, akkor van védelem. De minél előrehaladottabb a mutáció, annál inkább csökken a védelem. Ez most már megfigyelhető azoknál a beoltott embereknél, akiket a Wuhan törzzsel oltottak be - vagyis mindenkinél. Mutálódott vírussal történő fertőzés vagy oltás esetén az antitestek hűen újra termelődnek, mint az első adag esetében. Ezek aztán már nem semlegesítik a vírusokat, sőt elrejtik azokat, és fertőzéserősítő hatásuk (ADE) van.

    Ez elég rossz a koronavírusok esetében. Az influenza esetében azonban még rosszabb a helyzet, mert az influenzavírusok egy másik mutációs módszerrel is rendelkeznek. A koronavírusoktól eltérően szegmensekből állnak. Ez mind az influenza A (a fontosabb kórokozó), mind az influenza B esetében igaz. Ezek "multiszegmentált" genommal rendelkeznek, ami nem jellemző a koronavírusokra. Lényegében többszörös RNS-szálakról van szó, amelyek képesek új variánsok kialakítására, amikor egy sejtet egyszerre két különböző törzsű vírus fertőz meg. Ezért az influenza A és B vírusok egyaránt képesek "driftelni" (lépésről lépésre fejlődni, mint a koronavírusok) és "eltolódni" (átrendezni genomszálaikat).

    Az új influenzatörzsek elleni ismételt oltás az influenza elleni vakcinák hatékonyságának csökkenéséhez vezet. Ez elegendő tanulmányból ismert, és a fenti táblázat mutatja az adatokat. Az influenza elleni védőoltással, az immunprésszel és az antigén öröklődéssel foglalkozó, szakmailag lektorált szakirodalom széleskörű és mélyreható.

    Tehát egyenesen bűncselekmény a fiatalokat az influenza elleni védőoltás beadatására ösztönözni, mivel lehetetlenné vagy legalábbis sokkal nehezebbé teszi számukra, hogy a későbbiekben a potenciálisan veszélyes influenzatörzsek elleni védőoltással védekezzenek.

    Forrás: https://tkp.at/2022/09/02/der-geringe...impfungen/+ https://tkp.at/2022/08/31/erste-uni-o...enpflicht/

    VálaszTörlés
  2. BABY HOLOCAUST!!!
    GOD'S FLAT EARTH WORLD IS IN DANGER BECAUSE MINI BABIES AND FETS ARE KILLED WORLDWIDE BY THE ORDER OF DEVIAN POLITICIANS AND BANKERS !!!
    https://twitter.com/palostrend/status/1420408102252392449?lang=ar

    VálaszTörlés