2022. szeptember 21., szerda

Egyre többen lopják az áramot

Muszáj erről beszélni, mert lassan mi is lopni fogjuk az áramot – jelentette ki Kállai Ernő társadalom kutató, aki korábban az országgyűlés biztosa volt a roma kisebbség felzárkózásának ügyében. A Máltai Szeretetszolgálat által rendezett kerekasztal beszélgetésen Orbán Viktor megbízottja is elismerte, hogy drámai a szegény rétegek helyzete Magyarországon. Vecsei Miklós miniszterelnöki biztos, aki egyben a […]


https://fuhu.hu/egyre-tobben-lopjak-az-aramot/
#Csenyéte, #FabinyiTamás, #Kállai, #KállaiErnő, #Lopni, #MáltaiSzeretetszolgálat, #Püspök, #Roma, #Szegénység

1 megjegyzés:

  1. Szégyen és gyalázat, hogy a "családbarát" zsidesz milliárdos adócsaló oligarcháinak érdekeltségeibe tartozó épületekből kárpótlás nélkül utcára dobhatják a már amúgy is megalázott és kisemmizett embereket!!!
    Hol van ilyenkor a "rettentő" humánus és lojális Novák Katalin (főni édese!!!), akinek pár kilométer futás közben inkább ide kéne betérnie terepszemlére apartheid Israhell látogatása helyett!!!
    Rettenetes, de az emberi történelem nem más, mint utólag napvilágra került összeesküvésük permanens története.
    Két összeesküvés között néha történik ugyan valami emberi is (született, meghótt, elment, hazagyött valaki valahun, magszántotta a határt, vetett, aratott, állatot legeltetett, etetett, patkót és szöget kovácsolt stb) - vót valami normalitás is nagynéha.
    De csak néha.
    Mert valahun valakik folyton azon okoskodtak, galádkodtak, hogy hogy löhötne jól és még jobban kibaszarintani a jó néppel a magyar adófizetőkkel!!!
    Nincs hát új a Nap alatt, ez megyen most is, hogy rohasztaná rá ezekre a tetves NERes parazitákra az eget az Öregisten a felcsúti barna-varanggyal az élen!!!

    VálaszTörlés