2022. szeptember 28., szerda

Hogy került az izraeli Pegasus kém szoftver Magyarországra?

Kész kémregény a Pegasus sztori, melyet egy nemzetközi újságíró csapat leplezett le, melyben Magyarországot a Direkt36 képviselte. Az engedélyt a legfelső szinten adták ki: Orbán Viktor kérését Czukor József akkori hírszerző főnök terjesztette  elő személyesen Benjamin Netanjahunak, aki akkor Izrael miniszterelnöke volt. Az engedély birtokában azután felmerült a kérdés: hogy juttassák el úgy Magyarországra az […]


https://fuhu.hu/hogy-kerult-az-izraeli-pegasus-kem-szoftver-magyarorszagra/
#CommunicationTechnologiesKft, #CzukorJózsef, #HetényiJózsef, #Kémszoftver, #Pegasus, #PintérSándor

1 megjegyzés:

  1. Végül a hivatalos média is kénytelen észrevenni azt, ami már nagyon sokunknak régóta teljesen nyilvánvaló (“the elephant in the living room”)?
    Csak ott bicsaklik ki a dolog, amikor mondjuk Fricz Tamás kormány-lakáj felemlegeti a Schwab-féle “ifjú globális vezetők” képzést...
    Ilyenkor nincs Mészáros csatorna ahol a műsorvezető ne vágna közba, nehogy már valaki véletlenül elszólja magát, hogy anno a felcsúti Energiavámpír is megkapta ott a talmudista kiképzést.
    A rizsa a nemzeti érdekeket képviselő vezetőkről elég röhejes annak, aki az elmúlt két és fél évet ebben a tetvessé tett kibucban élte le és/vagy esetenként túl, a globális forgatókönyv szerint lebonyolított kovid-diktatúrában!!!
    Mit ad Isten, éppen mostanában szupertitkosították az operatív törzs üléseiről készült jegyzőkönyveket, amelyekbe még bíróság sem tekinthet be.
    Elvégre miért is tartozna az adófizető állampolgárokra, akik az egész élősködő siserehadat eltartják, hogy kik és milyen módszerekkel tették tönkre az életüket?
    Az egész beszélgetés csak a felszínt kapirgálja, a nyilvánvaló elismerésével, szerecsenmosdatással és porhintéssel, hogy hiszen “mi és szeretett vezérünk annyira törődünk veletek, nem látjátok?” Na persze, majd el is hisszük az állampárti intézmények zsidrákjainak!!!
    Szánalmas.
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/ez-a-vakcina-egy-gyilkos-amelyet-a-vilaggazdasagi-forum-hazugsagaira-alapozva-fejlesztettek-ki/

    VálaszTörlés