2022. szeptember 12., hétfő

Korrupció miatt az uniós pénzek legkevesebb 20%-át bukhatja Magyarország

Rendszerszinten állnak a korrupciós problémák Magyarországon – állapítja meg a brüsszeli bizottság, melynek szeptember 22-ig kell állást foglalnia a jogállamisági vitában, amely hónapok óta húzódik a magyar kormány és az Európai Unió között. Johannes Hahn, a brüsszeli bizottság költségvetési biztosa azt javasolta, hogy a kohéziós program három fő tételének 70%-át fagyasszák be. Daniel Freund, német […]


https://fuhu.hu/korrupcio-miatt-az-unios-penzek-legkevesebb-20-at-bukhatja-magyarorszag/
#DanielFreund, #EurópaiParlament, #Korrupció, #OrbánKormány, #UrsulaVonDerLeyen

1 megjegyzés:

  1. ORBÁNNAL MÁR NINCS MIT BESZÉLNI!!!...- HISZEN 1 NEMZETKÖZILEG VÁLLALHATATLAN a KORMÁNYÁBAN GYILKOSOKAT FOGLALKOZTATÓ (Pintér Sándor, Rogán Antal...) PÖFFESZKEDŐ VARANGYKÉNT PISÁLTA SZEMBE a RÁ SZAVAZÓ MEGVEZETETTEKET és HISZÉKENY BALGÁKAT is!!!
    A magyarországi kormány minden tekintetben idegen és ellenséges tevékenységet folytató szervezett bűnözői csoport, amely beépített ügynökein keresztül törekszik a totális hatalomátvételre!!!
    Céljuk, hogy a cionista hatalomátvétel után a nemzettestbe ötvözzék a cionista zsidó és a degenerált cigány etnikumot, feltörve ezzel az ősi rend, hun-szkíta fajunk, kultúránk, örökségünk isteni alapját!!!
    https://cimlap.blog.hu/posztok/elegemvan/2022/08/30/elegem_van_pa-pa_brusszeli_penzek

    VálaszTörlés