2022. szeptember 8., csütörtök

Orbán - Putyin csúcs?

A magyar miniszterelnök volt az egyetlen magasrangú külföldi politikus, aki részt vett Mihail Gorbacsov temetésén Moszkvában. Vajon miért? Orbán igen pragmatikus politikus, és nem kockázat nyugati bírálatokat ingyen. Székely Árpád egykori moszkvai nagykövet szerint nem lehet kizárni a magyar-orosz csúcstalálkozót Moszkvában. Korábban Szijjártó Péter és Nagy Márton miniszterek jártak Oroszországban, ők készíthették elő csúcstalálkozót, ha […]


https://fuhu.hu/orban-putyin-csucs/
#Gorbacsov, #Orbán, #Putyin, #Temetés

1 megjegyzés:

  1. Az ASKE-NÁCI David Laut kellett, hogy fogadja a felcsúti barnavarangy, vagyis a miniszterelnöknek látszódó kakadarab a Karmelita kolostorban, akivel a zsidó élősködők további támogatásáról, Magyarország és ISRAHELL kapcsolatáról valamint a szomszédban zajló USRAHELL és RUSSIA háborújáról tárgyaltak.
    A megbeszélésen részt vett Köves Slomó is, aki valójában Orbán Viktor magyarmati gazdája, aki nem mellesleg a Mossad álcázott ügynökeként az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija is.
    Lau köszönetet mondott a magyarországi kormánynak azért a támogatásért, amelyet Magyarország és a világ zsidó közösségeinek megerősítéséhez nyújt. Kiemelte azt a segítséget, hogy Magyarország menedéket és ellátást nyújt az Ukrajnából elmenekült zsidó parazitáknak.
    A helyzetünk halálveszélyes mivolta miatt elmondom miként zajlott valójában ez a zsidó látogatás.
    A tetűhintás Vader nagyúr tételesen felsorolta a feladatokat, amiket Orbánnak, Nováknak és a többi hazaáruló csicskának végre kell hajtania, majd a végén cigány Hitler annyit mondott, hogy:
    "- Igenis értettem, végrehajtom."
    És utána kezet csókolt a főrabbinak.
    "... meg vagyunk mármi ...aszva mindörökre..."
    További rossz hír, hogy a Putyin elől menekülő zsidók Balatonöszödön hoztak létre egy üdülő falut.
    Naná, hogy a fajtajelleg felcsúti rezsi-ördög támogatásával!!!
    https://machnechabad.hu/

    VálaszTörlés