2022. október 12., szerda

A deviza tartalék felhasználásával lehetne megmenteni a forintot

Zsiday Viktor pénzügyi szakértő, azt javasolja, hogy a forint megmentése érdekében az MNB nyúljon hozzá a devizatartalékhoz és kezdjen erőteljes a forint vásárlásába. Veszélyes, de akár eredményes lépés is lehet a forint további mélyrepülésének megakadályozására. A XX-ik század elején amikor még nem működött a Federal Reserve Board, a fenyegető pénzügyi válságot J. P. Morgan egyszemélyben […]


https://fuhu.hu/a-deviza-tartalek-felhasznalasaval-lehetne-megmenteni-a-forintot/
#Forint, #Infláció, #MatolcsyGyörgy, #MNB, #MVM, #NagyMárton, #OrbánViktor, #SzijjártóPéter, #ZsidayViktor

1 megjegyzés:

  1. A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN CSAK!!!
    SZEMITÁKÉT SOHA!!!
    EZÉRT NEM VONATKOZIK/VONATKOZOTT SEMMILYEN MAGYARORSZÁGI TÖRVÉNY ERRE az ÁLDIPLOMÁS TALMUDISTA POKOLFAJZATRA, MINT SCHADL GYÖRGY és BÁBOSA!!!
    EDDIG!!!
    MOSTANTÓL VISZONT EU HADÜZENET VAN ÉRVÉNYBEN a ZSÍRMÁJAS MR. BEANRE, alias GYŐRI GÁBORRA, alias ORBÁN VIKTORRA a 10.000 MAGYAR DEVIZA KÁROSULT ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETÉSÉÉRT, a BANKÁRKASZTTAL KÖTÖTT HAZAÁRULÁSÁÉRT (EBRD DIKTÁTUM!), a BOLSEVIK RENDŐRÁLLAM LÉTREHOZÁSÁÉRT és a MAGYAR CSALÁDOK KILAKOLTATÁSÁÉRT!!!
    TUDTAD?! …- hogy az offshore érdekeltségű, terrorizmusból eredő pénzeket tisztára mosó Schmidt Mária cégeivel összejátszik a IV. V. VI. VII. XII. XIII. XIV. XV. XVIII. kerületi és a Budapesti Rendőr főkapitányság, az Intrum Justitia adócsaló offshore cég, a Közjegyző és Lakásmaffia, az MBVK és összeférhetetlen elnöke Schadl György, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Törvényszék korrupt bírái, a Kúria, a Főügyészség és az alkotmány nélküli Alkotmánybíróság?!
    …hogy a Fővárosi Törvényszék a Magyar Államkincstár és a „Magyar Állam” ezermilliárdokat maszatol el évente Orbán oligarcháinak?!
    …hogy az ún. Babaváró Hitelbe és CSOK-ba rángató NÉPmegtévesztő orbitális ZSIDESZ PROPAGANDA is csupán elektronikus pénzteremtési trükk és a szokásos, de hírhedt uzsorás bankár svindli?!
    Biz’ ám!!!
    A közel 34 éves ún. „Rózsadombi Paktum” (ami a szabadkőműves cionista világszervezet diktátuma!!!) előírásai szerint fosztja ki és kergeti halálba magyarok tízezreit, hogy az izraeli betelepítési program végleg lejátszódhasson!!!
    Ami az érbevágó valóságban arról szól majd, hogy 6 millió magyar rabszolga gürizéséből él jól 4 millió Isten, Anya, Gyermek és Jézus gyilkos új-régi migráns honrabló tetűhintás!!!

    VálaszTörlés