2022. október 13., csütörtök

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. október 14.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 623.821.973 embert fertőzött meg és 6.564.866 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 9.089.833.851 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. USA Szakemberek határozottan azt javasolják, hogy egyszerre vegyék fel az influenza elleni oltást és az új bivalens covid emlékeztetőt. Izrael Az Omicron alvariánsok egyre jobban kikerülik […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-szeptember-23-pentek/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

3 megjegyzés:

  1. Itt a magyarázat a Fenevad bélyegére (https://www.bitchute.com/video/98RdUZmRJVy4/), a NépFelszámolást is miért most rendezik, ennyire fontos az Antikrisztusnak az újabb megtévesztés: https://bailiwicknews.substack.com/p/biotech-idlatry-dod-pfizer-contracts illetve https://www.keionline.org/covid-contracts
    S még annyi aki bármilyen formában kitölti akár interneten keresztül, akár kinyomtatva elveszti a házát, lefoglalják a bankszámláját, ezt nem árt észre venni.
    Nincsen jó megoldás, még nincsen de ha megtörténik a Nagy Figyelmeztetés akkor többet érthetünk meg.
    S amíg a nemzetünk alszik, addig álmodozunk ilyenekről: https://www.youtube.com/watch?v=Hg2kVdAh90Q pedig a Jelenések könyvében le van írva, s a szibériai lefúrást sem véletlenül tették kormánytitkok közé.
    Annyira felesleges hallgatni, mert ha nem beszélsz arról ami ki van nyilatkoztatva, akkor az Antikrisztusnak adsz újabb támadási pontot.
    Ennyire egyszerű, akik ismerik Petőfi Sándor: Feltámadott a tenger című versét, azok tisztában vannak azzal, hogy a racionalizmus okozta nagy hitehagyást csak a Nagy Figyelmeztetés tudja orvosolni, mint ahogyan azt a mély szakadékot ami a Pokol és a Mennyország között van, de amikor Ég s Föld eggyé válik akkor már nincsen Tisztítótűz!!!

    VálaszTörlés
  2. Pfizer Adatok: Nagyobb Eséllyel Lesz Bajod A COVID Oltástól, Mint A “COVID”-tól!!!
    https://www.bitchute.com/video/wSVFgpASgh0F/

    VálaszTörlés
  3. Az Európai Parlament horvát képviselője minden idők legnagyobb (CIONISTA!!!) korrupciós botrányának nevezte a Bizottság és a Pfizer vakcinaszerződését, amelynek utolsó szakaszát Ursula von der Leyen SMS-ben egyeztette...
    Az Európai Parlament horvát képviselője, aki 4,5 milliárd adagos nőnek nevezte Ursula von der Leyent, és azt állította, EP-politikusok sora kérte, hogy legalább velük osszák meg a koronavírus elleni oltásokról szóló megállapodásokat, ám ez eddig nem történt meg.
    A horvát képviselő Twitter-bejegyzését a román National vette észre.
    Mislav Kolakusic azt is sérelmezi, hogy 450 millió európai polgárnak vásároltak 4,5 milliárd vakcinát, és szerinte felelősségre kellene vonni azokat, akik azt állították a szerződéskötés bejelentésekor, hogy az oltás megakadályozza a vírus terjedését.
    Azt is kijelentette, hogy az Európai Bizottságnak azonnal fel kellene bontania a szerződést, és visszaszerezni a „hiába” kifizetett euró milliárdokat!!!
    https://demokrata.hu/vilag/az-emberiseg-tortenetenek-legnagyobb-korrupcios-botranya-593567/

    VálaszTörlés