2022. október 16., vasárnap

Az idézés drámai politikai színjátékot vetít előre

A volt elnök azt fontolgatja, hogy eleget tesz a Capitolium elleni  támadás kivizsgálására létrehozott bizottságának követelésének – de bölcs lépés lenne egy ilyen lépés? A képviselőház január 6-i különbizottságának egyhangú indítványa Donald Trump beidézésére, amelyben azt követelte, hogy tanúskodjon arról, hogy tudott a Capitolium elleni támadásról, miközben a kongresszusi nyomozás robbanásveszélyes végkifejlet felé száguld. A volt […]


https://fuhu.hu/az-idezes-dramai-politikai-szinjatekot-vetit-elore/
#Államügyészség, #BennieThompso, #Capitolium, #FehérHáz, #MarkMeadows, #Trump

1 megjegyzés:

  1. Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes a múlt héten azt mondta: „A NATO már vereséget szenvedett Ukrajnában”.
    https://tass.com/politics/1523193
    A KM számítógépes grafikákat és hamis videókat használ, hogy azt az illúziót keltsék, hogy a háború még mindig folyik.
    A kínai hírszerzés azt is állítja, hogy „a NATO-erők 80%-át megsemmisítették Ukrajnában, ezért nukleáris fenyegetést hajtanak végre”
    Az armageddoni fenyegetések természetesen üresek, mert sem a KM, sem a hamis Biden-rezsim nem rendelkezik nukleáris fegyverekkel, állítják Pentagon források.
    Az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Corporation tulajdonosai csődbe mentek.
    A vállalat két legnagyobb tulajdonosa, valamint a Fortune 500-as cégek többsége, a Blackrock és a Vanguard csődöt jelentett.
    https://www.blackrock.com/us/individu...lass-fund
    https://www.bankruptcyobserver.com/ba...TERPRISES
    Az MI6 forrásai szerint a Rothschildok elvesztették az irányítást a BOE (Bank of England) felett, és most egy de facto katonai kormány irányítja az Egyesült Királyságot.
    Úgy tűnik, hogy a Rothschild család svájci fiókja is bajban van. Az amerikai jegybank testülete a közelmúltban 9,37 milliárd dollárt pumpált a svájci nemzeti bankba, amivel valószínűleg megpróbálja megakadályozni a Credit Suisse bedőlését.
    https://www.newyorkfed.org/markets/de...perations
    Ha a Credit Suisse bedől, a dominóeffektus a legtöbb nagy nyugati pénzintézet és a piacok összeomlását okozza.
    A KM kétségbeesetten próbálja megmenteni magát azzal, hogy átáll a központi banki digitális valutákra (CBDC), de mivel ezeket sem támogatja, fedezi semmi, ez az erőfeszítés kudarcra van ítélve.
    Franciaország (a francia Rothschild gyarmat) nem tudta kifizetni az olajimportot.
    Emanuelle Macront démoni irányítás alá helyezték, amint azt a szeme alatti fekete folt mutatja.(mint sok politikusnak és celebnek is)
    https://twitter.com/The_Real_Fly/stat...141337088
    Ez azt jelenti, hogy a francia hadsereg és a köztársaság most azért küzd, hogy megszabaduljon a démoni irányítás alól.
    A múlt héten az amerikai különleges erők lövöldözést tartottak az FBI főhadiszállásán. https://www.wusa9.com/article/news/lo...6db8da74e
    „Ez egy kísérlet volt az FBI központjának átvételére. A Szövetség különleges alakulatai voltak a helyszínen. A hang automata fegyverektől származik. Több sötét ügynököt megsemmisítettek. Ennek még nincs vége” – mondják a CIA forrásai.

    VálaszTörlés