2022. október 4., kedd

“Globális recesszió felé tartunk”

A világkereskedelmi szervezet (WTO) főnökasszonya szerint ezt elsősorban az energia és az élelmiszer válság okozza“A mutatók rosszak, globális recesszió felé tartunk” – hangsúlyozta Ngozi Okonjo-Iweala vezérigazgató, aki ezzel csatlakozott a pesszimista kórushoz. Legutóbb a Párizsban működő OECD módosította lefelé az előrejelzését – írja a Bloomberg. A WTO utolsó kereskedelmi konjunktúra indexe, melyet áprilisban publikáltak, a […]


https://fuhu.hu/globalis-recesszio-fele-tartunk/
#BenMay, #Bloomberg, #ChristineLagarde, #NgoziOkonjoIweal, #OECD, #OxfordEconomics, #Recesszió, #WTO

1 megjegyzés:

  1. ...CSAK a SZOKÁSOS HÓ- SZÓRÁS és ARASZ NAGYÍTÁS!!!
    Szaúd-Arábia a "téli" játékokat egy egyelőre még csak papíron létező városban, Mohamed bin Szalman gyilkos koronaherceg 500 milliárd dolláros megaprojektje, a NEOM részeként elképzelt, 170 kilométer hosszú egyenes vonalként tervezett, így szimplán csak A Vonalnak nevezett városban készülnek megszervezni, amelynek nyilvánvalóan része egy klimatizált hegy is, hogy a hőségben is lehessen szabadtéren síelni.
    A világ legforróbb téli játékait a TROJENA névre keresztelt mesterséges tó és klimatizált hegy körül tervezik megrendezni.
    "A szaúdi vezetés és őfelsége, a koronaherceg korlátlan támogatásával első nyugat-ázsiai országként 2029-ben mi rendezhetjük meg az Ázsiai Téli Játékokat" - jelentette be büszkén a Twitteren Abdulaziz bin Turki al-Fajszal herceg, sportminiszter, vér szerinti rokon.

    VálaszTörlés