2022. október 20., csütörtök

Hazugság, Orbán a neved - avagy miért nem csökken a rezsi, ha a gáz ára csökken?

A földgáz ára júniusban indult emelkedésnek amikor a Gazprom leállította a szállítást az Északi Áramlat 1 vezetéken Németországba. Augusztus végén volt a csúcs 340 euróval. Most azonban 130 körül van a földgáz ára a holland gáztőzsdén, amely a nemzetközileg elfogadott mérce. Miért nincs csökkenés Magyarországon, ahol nagyon sok családnak, cégnek és önkormányzatnak okoz gondot a […]


https://fuhu.hu/hazugsag-orban-a-neved-avagy-miert-nem-csokken-a-rezsi-ha-gaz-ara-csokken/
#Áűremelkedés, #Földgáz, #Gáztőzsde, #Hazugság, #Orbán, #Putyin

1 megjegyzés:

  1. ...MERT a "NEMZETKÖZI ZSIDÓ" KI AKARJA VÉREZTETNI a MÉG MINDIG MAGYAR MAGYARORSZÁGOT, HOGY HERZL TIVADARNAK a CIONIZMUS FENEVADJÁNAK TERVEI SZERINT VÉGLEG ÁTTELEPÜLHESSENEK a PALESZTINOK FÖLDJÉRŐL!!!
    AZONBAN 2022-ben MÁR SENKI SEM VESZ BE MINDENT….- OLY KÖNNYEDÉN és “MOSATLANUL”, AHOGYAN EDDIG.
    FŐLEG ÚGY, HOGY MAGYARORSZÁGON ÉPÜLT FEL (jóval a zsidók teljes egyenjogúsításáról szóló 1867-es törvény elfogadása előtt!!!) a VILÁG LEGNAGYOBB ZSINAGÓGÁJA, AMI HIHETETLEN MÓDON (állítólag kiirtottuk őket!!!), DE MÉG MOST is a LEGNAGYOBB és “LEGLÁTOGATOTTABB” NÉPESSÉGARÁNYOSAN!!!
    MI KELL MÉG, HOGY az ÁLLAMPOLGÁROK OLYANNYIRA SÉRTVE ÉREZZÉK MAGUKAT a SZÁMTALAN SZEMITA ÉRDEKEKET KÉPVISELŐ POLITIKUS-BŰNÖZŐ GALÁDSÁGAI MIATT, HOGY TÉNYLEG AKARJÁK és KIKÖVETELJÉK a SORSFORDÍTÓ NEMZETGYŰLÉST; – MIELŐTT a HONRABLÓK TÉNYLEG KIRAKJÁK az ISRAHELL ORSZÁGTÁBLÁT!?

    VálaszTörlés