2022. október 29., szombat

Izraeli útlevéllel menekült el Oroszországból Putyin keresztlánya

Kszényija Szobcsak televíziós műsorvezető lakását átkutatta a rendőrség. Putyin keresztlánya, aki az utóbbi időben gyakran bírálta az orosz elnököt az ukrajnai agresszió miatt, ezekután úgy látta: jobb, ha Nyugatra távozik. Izraeli útlevéllel lépte át Litvánia határát. Az orosz rendőrség szerint a házkutatás csak rutinmunka volt, nem ellene kerestek bizonyítékot hanem egy televíziós főnök ellen. Kszényija […]


https://fuhu.hu/izraeli-utlevellel-menekult-el-oroszorszagbol-putyin-keresztlanya/
#Izrael, #Keresztlány, #KszenyijaSzobcsak, #Műsorvezető, #Putyin, #Útlevél

1 megjegyzés:

  1. 2022.11.01-től HADIÁLLAPOT VAN ORBÁNIÁBAN!!!
    A FELCSÚTI HITLER BÖRTÖNBE ZÁRATJA a MAGYAROKAT, HA NEM AKARNÁNAK ÉRTE és új ISRAHELL GNÓMJAIÉRT MEGHALNI!!!
    Hadiállapot nélkül is büntethető „Magyarországon” az, aki meg akarja úszni a sorozást és nem hajlandó kockáztatni az életét a zsidó megszállókért!!!
    Ha például valaki a megjelenési vagy bevonulási kötelezettségének nem tesz eleget, a testét megcsonkítja, egészségét károsítja, vagy megtévesztő magatartást tanúsít, a bűntett miatt öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő Orbániában/Magyarmaton!!!.
    Előre kitervelten még a nyáron módosíttatta az Orbán-rezsim a Büntető törvénykönyvet (Btk.), amely alapján szankcionálható a kibúvás a katonai szolgálat alól, mert éppen nem akarnád a véred adni a cionista bábkormány háborúsdijában!!!
    Tehát tisztában voltak vele, hogy még idén háborúba sodorják az országot!!!
    Álszent módon a korrekciót az is indokolta szerintük, hogy a 2020-as, kilencedik Alaptörvény-módosítás meghatározta a különleges jogrend eseteit Rendőrállamból Katonaállammá válásunk esetére!!!
    Ilyen a hadiállapot, a szükségállapot és a vészhelyzet. Ehhez kellett igazítani a totális Diktatúra bevezetéséhez elengedhetetlen szabályozásokat is.

    Nyugtalanító, hogy az alkotmányos rend felforgatására irányuló tevékenység is szükségállapothoz vezethet!!!
    Mivel minden felforgatásnak minősül, amit a felcsúti hóhér kitalál és felolvas, úgy néz ki, hogy 2022.november 1-től Halálos Veszélyben vannak gyermekeink!!!...- míg országunk: Háborús Végveszélyben!!!
    Ui: Külön pikantéria ebben a Katonaállamban, hogy Apartheid ISRAHELL zsideszesei még az ún. Alaptörvényből a korlátozó rendelkezéseket is eltüntették, ami szerint a honvédséget csak akkor lehet bevetni szükségállapot idején, ha a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok alkalmazása már nem elegendő!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/12/02__Kapitalis_agymosas.mp3

    VálaszTörlés