2022. október 18., kedd

Katar 2022 - francia botrány?

Érdekes dokumentumfilmet láthattak a francia közszolgálati csatorna műsorában a nézők arról, hogy Nicolas Sarkozy elnök hogyan szerezte meg a futball világbajnokságot Katarnak, ahol alig volt futballélet, de 2022 november 20-án ennek ellenére ott kezdődik a világbajnokság. Csak három nemzetiségről tudhatjuk biztosan, hogy az Elysee-palota asztalánál egy asztalnál ültek 2010-ben, és eldöntötték, hogy megszerzik a futball […]


https://fuhu.hu/katar-2022-francia-botrany/
#Dokumentumfilm, #Fifa, #Foci, #GianniInfantino, #Katar, #NicolasSarkozy, #Platini, #Psg, #SeppBlatter, #SubdayTimes, #Uefa, #Világbajnoság

2 megjegyzés:

  1. MAGYAR PATRIÓTÁK FIGYELMEZTETÉSE a MAGYARORSZÁGI CIONISTA BÁBKORMÁNYNAK!!!...-
    SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!!!
    A GÉN-KORCS ZSIDÓ TERRORISTA: Dr. IGNÁCZ GYÖRGY (06-30-259-4473)!!!...- a SZADISTA SZEMITA 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!
    Dr. IGNÁCZ GYÖRGY ZSIDÓ ÍTÉLKEZŐ az ELTE ÓRAADÓJA (Email: ignaczg@staff.elte.hu) VALÓBAN MEGÉRETT a MAGYAR HAZAFIAK SZERETETÉRE/"SZERETGETÉSÉRE"!!! Az ÁTKOZOTT FAJTAJELLEG CÍME (1136 Bp, Gergely Győző utca 3/A, 2. emelet, 7.), HOGY SENKI SE MENJEN EL MELLETTE "HÁLAADÁS" NÉLKÜL!!! A KIBASZOTT TASZ SEM AJVÉKOL VALAHOGY az ORBÁN-REZSIM HIGH-TECH PÖCE GÖDRÉBEN!!! ORBÁNIA a VALÓSÁGBAN 1 TETVES KIBUC AHOL ENNEK a CIGÁNY-ZSIDÓNAK VALÓJÁBAN SEMMI BELESZÓLÁSA NINCS új ISRAHELL VEZETÉSÉBE, MERT ÜGYNÖK MÚLTJA MIATT ZSAROLJÁK és SAKKBAN TARTJÁK!!! Az UGYANCSAK VÉRRE SZOMJAS ZSIDÓK ÁLTAL URALT BV Intézet TÖRVÉNYTELEN MÓDON fegyelmi kilátásba helyezése mellett kijelentette, hogy a pszichopata cion-bolsevik Ignácz bíró ítélet ellen a SZABADSÁGHARCOS BUDAHÁZY GYÖRGY nem írhat fellebbezést a számítógép segítségével, csak kézzel!!!...- pont, mint a nyomorult Rákosi érában!!! UGYE NEM KELL MAGYARÁZNI EBBEN a NYÍLTAN TALMUDISTA KONCEPCIÓS PERBEN, hogy több tízezer oldalnyi digitális iratból és egyéb anyagokból álló ügyben, egy 200 oldal körüli, képekkel és grafikákkal ellátott fellebbezési dokumentum összeállítása kézzel lehetetlen!?
    http://web.t-online.hu/apuska/media/10/03__Nimrod_Koronaja_mix2.mp3

    VálaszTörlés
  2. 1 KIS ÉBRESZTŐ a LÁTSZATBIRODALOM NAGYON HÜLYÉINEK!!!
    A különböző fegyveres erők harci képességét és az USA-t fenyegető potenciális veszélyeket elemző Heritage Foundation nevű washingtoni agytröszt az USA katonai erejéről szóló jelentésében – annak kilencéves történetében első alkalommal – az amerikai hadsereget „gyengének” minősítette. Kína továbbra is a legátfogóbb biztonsági kihívást jelenti a rosszul felkészült amerikai haderő számára. Az amerikai hadsereg által kapott általános „gyenge” minősítés mellett az alapítvány minden egyes haderőnemet külön-külön is rangsorolt a képesség, a teljesítmény és a készenlét alapján, és így a szárazföldi haderő „csekély jelentőségű”, a légierő „nagyon gyenge”, a haditengerészet pedig „gyenge” minősítést kapott. Az USA technikailag is lemaradt egyre erősebb riválisai mögött, beleértve a nagy hatótávolságú rakétákat, amelyekből jelenleg mindössze háromszázzal rendelkezik, szemben Kína több mint 14 ezer és Oroszország több mint 12 ezer rakétájával.

    VálaszTörlés