2022. október 27., csütörtök

Kína együtt akar működni az Egyesült Államokkal

Hszi Csinping elnök a pekingi televízióban arról beszélt, hogy együtt kíván működni az USA-val. A kínai államfő, akit nemrég választottak meg újra a Kínát vaskézzel irányító kommunista párt főtitkárának hangsúlyozta, hogy a világ stabilitásának érdekében a két nagyhatalomnak együtt kell működnie. Hszi Csinping már évek óta hangsúlyozza, hogy olyan világot akar, amelyet az USA és […]


https://fuhu.hu/egyutt-kivan-mukodni/
#Együttműködés, #G20, #Kína, #LiCsiang, #Sanghai, #USA

2 megjegyzés:

  1. A Valdai klubban Putyin a liberális Nyugat temetését rendezi. Nemcsak ennek a blokknak a geopolitikai hanyatlását, amely már nem képes diktálni a nemzetközi porondon, hanem erkölcsi hanyatlását is.
    Putyin egyértelműen elutasítja a gender ideológia devianciáját és propagandáját, amely sok szempontból hajlamos a pedofíliára. Putyin más utat mutat.
    Ez a multipolaritásé, de mindenekelőtt az értékeket illetően a keresztény hité.
    https://t.me/intelslava/40151

    VálaszTörlés
  2. NETTÓ BAROMSÁG!!!
    Az orosz támadás olyan ütemben fogyaszt lőszert, amely jelentősen meghaladja az amerikai előrejelzéseket és lőszergyártási kapacitást.
    Ahhoz, hogy az USA a demokrácia arzenáljaként léphessen fel Ukrajna védelmében, meg kellett volna őriznie korábbi teljes spektrumú ipari bázisát, amelyet azonban időközben már jórészt de­lokalizált Kínába.
    Ez a helyzet azért kritikus számára, mert az orosz invázió mögött a világ gyártási központja, Kína áll.
    Miközben az USA egyre több és több készletét kezdi felhasználni, hogy Ukrajnát a háborúban tartsa, Kína még nem nyújtott érdemi katonai segítséget Oroszországnak.
    Márpedig a Nyugatnak abból kell kiindulnia, hogy Kína bizonyára nem fogja hagyni, hogy Oroszországot legyőzzék, pláne nem lőszerhiány miatt.
    Másrészt a leszerelt katonák közismert amerikai sorstragédiája is sokakat elrettent a szolgálattól. Az utóbbi két évtizedben ugyanis több mint 114 ezer amerikai veterán követett el öngyilkosságot, és ha a tendencia változatlan marad, 2030-ra 23-szor több obsitos amerikai katona végez magával, mint ahányan a 2001. szeptember 9-i iszlamista merényleteket követő háborúkban harci cselekmények során vesztették életüket. Amerika érdekében nem érdemes háborúzni – még maguknak az amerikaiaknak sem.

    VálaszTörlés