2022. október 1., szombat

Okok, amiért a szőnyegtisztítás fontos

A lakásunk vagy házunk takarítása lényeges, hiszen sokkal jobb érzés egy tiszta és rendezett otthonba hazatérni, vagy ha otthonról dolgozunk, sokkal komfortosabban érezzük magunkat, sőt még ez a termelékenységre is kihat. Az otthonunkban folyamatosan takarítani szükséges, hogy valóban mindig tisztaság és rend uralkodjon körülöttünk. A takarítás szerves részét képezi a szőnyegek porszívózása és tisztítása. Mutatunk […]


https://fuhu.hu/okok-amiert-a-szonyegtisztitas-fontos/
#Élettartam, #Komfortérzet, #Otthon, #Szőnyegtisztítás, #Takarítás

1 megjegyzés:

  1. MILYEN OTTHONUNK!?
    Már párszor napirenden volt ugyan ez a "téma" UCC...és egyebek kapcsán, de láthatólag most érett meg a nagyon gyors média és a hivatásos bűnvédők információéhsége!!!... - mert mindennek meg van a maga ideje.
    Nem lenne meglepő, tudva, hogy a néhai pokolra került Simon Perez azt hebegte 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...!!!
    Járjatok már utána Ti is, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen".
    Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, hiszen a magyarországi hivatalok nem jogképesek!!!...- ahogyan ezt naponta tapasztalhattuk/tapasztalhatjuk ezekben az unott zsidó pofáktól hemzsegő intézményekben.
    Azt meg, hogy mindez mivel is jár, és milyen irritációkat okoz új ISRAHELLBEN…- azt a bőrünkön és az orrunkkal is kegyetlenül érezzük!!!
    Ismeritek, van az a tipikus zsidó dogma, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
    …és bármily meglepő ez sincs így ebben a tetves terrárium világban!!! Ahogyan kíméletlenek a következmények is, ha valamiről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni, igaz!?

    Fel is elevenítem ezt a héber megszállók által rendre agyonhallgatott hírt, mégpedig azt, hogy magyarországi szemita kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett!!!
    Hogy kik által történhetett mindez és hogyan iktatódhatott ez az undormány!?
    Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne.
    Mondhatni, hogy ezek az energiaszipolyozók (emberi és földanyai!!!) voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek is!!!
    Ezek a globál-cionisták generálták az első világpörkölést éppen úgy, mint az 1929-es ún. világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságokat, oltáskényszerítéseket is; - miközben egy földet elborító mérgező szmog felhőt permeteztek fölénk az országokba lepetézett vállalati-kormányok létrehozásával!!!
    Ezzel éhbérért dolgozó rabszolgákká és az idővel hadakozó kiszolgáltatott droidokká tették a még embernek látszódó, de lelketlenített egyedeket!!!
    …és képzeljétek a föld összes nemzete észrevétlenül hagyta, hogy eltakarják a feje fölül a NAP-ot!!!
    Végül is van egy háttérhatalom, akik nem a kormányok, hanem a pénzhatalom.
    A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusbűnözőkből lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bábosok - Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok stb.

    Ennek a rendszernek látszólag vége szakadhatna, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végezve az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefellereknél és Rothschildoknál és a legtöbb reptilion „színháznál”!!!
    A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát nincs többé ún. működési jogalapjuk. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)

    Az a rendszer tehát, ami eddig, tudatos háttér-manipulátor egyének irányításával okozta, a jelenlegi gazdasági válságot, aminek most te is kárvallottja vagy, meg van szüntetve. Ki vannak zárva a működésből. Vége. FORECLOSED (kizárták)

    http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompanyCIK=0000889414type=dateb=owner=excludestart=40count=40

    VálaszTörlés