2022. október 9., vasárnap

“Orbán ellenállt Amerikának: nem támadta meg Jugoszláviát”

Érdekes módon most emlékezett arra vissza Vucsics szerb elnök, hogy Orbán nem támadta meg Jugoszláviát. Magától a magyar miniszterelnöktől hallotta: 1999-ben az USA és Nagy Britannia arra ösztönözte Magyarországot, hogy támadja meg Jugoszláviát. Jugoszláviát akkoriban bombázta az amerikai és a brit légierő. A bombázás oka az volt, hogy Milosevics elnök parancsára a szerb hadsereg elüldözte […]


https://fuhu.hu/orban-ellenallt-amerikanak-nem-tamadta-meg-jugoszlaviat/
#Albánok, #Jugoszlávia, #Milosevics, #Orbán, #Putyin, #Szerbia, #Vucsics

1 megjegyzés:

  1. SÜKETELÉS HELYETT!!!
    Tisztelt Dr. Vukovich Gabriella!
    A postaládámba bedobtak egy nem névre szóló „Hivatalos értesítést”, miszerint a KSH természetes személyekről és a lakásokról nép és lakásszámlálást tart, melyen kötelező a részvétel. Szeretném megkérdezni, hogy az Önök értelmezésében mit jelent a „kötelező” szó és kire vonatkozik?
    Továbbá leszögezem, hogy semmilyen szerencsejátékban, sorsolásban nem kívánok részt venni. Nem értem, hogy egy állítólagos népszámláláshoz hogyan kapcsolódhat ilyen kezdeményezés.
    A levélből és a kérdőív kérdéseiből számomra azt derül ki, hogy a Központi Statisztikai Hivatal olyan adatokat gyűjtene rólam, a lakásomról és életkörülményeimről, melyek nagyon bizalmasak, személyesek, kötelező jelleggel.
    Ez a statisztikai adatgyűjtés körülményeit és kérdéseit tekintve bennem aggályokat kelt és rengeteg kérdést vet fel az alábbiak miatt is: Az interneten fellelhető információk alapján a KSH és az Eurostat is, mint jogi személy, valójában egy kereskedelmi jogokkal is felruházott cég. KSH: D-U-N-S száma: 40-117-0352 Eurostat: D-U-N-S száma: 37-211-5353 D-U-N-S szám egyedi 9 jegyű szám, amely az üzleti egységeket hely-specifikus alapon azonosítja és aki rendelkezik ilyennel, az alá van rendelve a US kereskedelmi kamarának a DUNS ÁSZF szerint is.
    Ezzel egyértelműen a fent említett vállalkozások az itt megjelölt D-U-N-S számokkal bizonyíthatóan magán vállalkozások tulajdonosokkal és ennek megfelelően nem közfeladatok ellátására, hanem saját céljaikra gyűjtik az adatokat!!!
    ....
    Továbbá: az Alaptörvény szerkezetének rendje szerint a közhatalom forrása a nép és az állam csak alá van berendelve, emiatt az állam a nép felett nem is rendelkezhet, így az Alkotmány ellenes!!!

    VálaszTörlés