2022. október 11., kedd

Orbán és a korrupció

Daniel Freund a Mandinernek nyilatkozva lesúlytó képet festett a magyar közállapotokról és a korrupcióról. “Egyetlen olyan tagállamot sem lehet találni az Európai Unióban, ahol a korrupciós jelenséget ennyire kapcsolatba lehetne hozni a miniszterelnökkel, az ő családjával és hihetetlenül gazdagodó barátaival” – mondta a kormánypárti Mandinernek Daniel Freund zöld képviselő, aki az Európai Parlament költségvetési bizottságának […]


https://fuhu.hu/orban-es-a-korrupcio-2/
#DanielFreund, #FüggetlenBíróságF, #Korrupció, #Mandiner, #Orbán

1 megjegyzés:

  1. ORBÁN DIKTATÚRÁJA a ROTHSCHILD KLÁN EBRD DIKTÁTUMA SZERINT TOMBOL MAGYARORSZÁGON!!!
    "A záradékolt hitelszerződésből nem tűnik ki, hogy a hitelkeret terhére nyújtani kért kölcsön feltételei teljesültek-e, s ez alapján sor került-e a szabott határidőig kölcsön nyújtására, milyen összegben."
    .
    Az Orbán maffia-diktatúra egyik módszere az is, hogy az adósokat védő ügyvédeket kikezdi és mindent megtesz, hogy lelkileg, szakmailag és anyagilag lehetetlenítse őket, hogy végképp elvegyék a kedvüket attól, hogy az adósokat védjék. Ezért nem vállalnak az ügyvédek ilyen ügyeket, ezért fogytak el azok, akik az elején még vállalták.
    .
    Gondolják, hogy ha nincs ügyvéd, akkor nem lesz ügy sem, így aztán mutathatják azt a képet, hogy minden meg van oldva, hiszen mindenki elégedett, vagyis dübörög a jogállam.
    .
    Tegnapi tárgyalótermi tapasztalat. Az egyik értetek harcoló ügyvéd ellen koncepciós ítélet született, amit maga a kihirdető bíró is szégyellt, és úgy védekezett, hogy ez nem az ő ítélete. Előre megírt felülről diktált kötelező ítélet.
    .
    Ki akarják gyomlálni az összes ügyvédet, aki értünk dolgozik. így nem lesz, majd aki azt bizonygatja, hogy nincs jogállam. Ehhez a munkához aktívan hozzájárul a Fehér Kéményseprő pajzsa mögött tevékenykedő Dabasi Tamás is, aki a karaktergyilkosság legprimitívebb módján, rágalmazásokkal támadja a védőket.
    .
    Szóval, most, hogy az EU felől szorul a hurok felerősödtek az ebbéli aktivitások is. Ezzel gyéríteni tudják a bírósághoz fordulók számát, és így húzzák ki a talpad alól a tisztességes eljáráshoz és a joghoz való alapjogot.
    .
    Eközben pedig MINDEN NAP több tucat családot dobatnak utcára az EBRD Diktátum szerint!!!

    VálaszTörlés