2022. október 24., hétfő

VADÁSZIDÉNY!

„Ne törődjünk azokkal, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek ránk, ott fogják végezni, ahol az elődeik” A győzelemhez egyszerre van szükség az oroszlán bátorságára, kígyó ravaszságára és a galamb szelídségére, mondta Orbán halált megvető bátorsággal Zalaegerszegen, ahol néhányszáz biztonsági ember és ugyanannyi kiválasztott hívő előtt tartotta meg ünnepi beszédét, beismerve ezzel, hogy […]


https://fuhu.hu/vadaszideny/
#Magasles, #Orbán, #UrsulaVonDerLeyen, #Zalaegerszeg

1 megjegyzés:

  1. A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT a NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, “KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK” ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK és SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK, AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK és KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!!
    A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyar-gyűlölő, éber “közszolgák” naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt!
    Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; – és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! – hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató szemita honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!
    TE döntöd el, hogy hagyod- e…!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/3/04__Tucatik_ember.mp3

    VálaszTörlés