2022. október 6., csütörtök

Zelenszkij, ukrán elnök szokásos késő esti beszédében jelezte, hogy magas rangú katonai tisztségviselőivel szerdán megvitatták az Oroszország által megszállt területek visszaszerzését. Az elnök beszámolt arról is, hogy újabb települáseket foglaltak vissza Herszon régióban, azok közül a területek közül amelyet Moszkva már Oroszországhoz tartozó területnek minősített.   Az orosz nyelvre váltva Zelenszkij megszólította a Moszkva-barát erőket, […]


https://fuhu.hu/95796-2/
#DmitrijPeszkov, #Luhanszk, #Oroszország, #Putyin, #Ukrajna, #VolodimirZelenszkij

1 megjegyzés:

  1. Rejtélyes módon elütötte egy teherautó a magyarországi cion-libsi ügynök Szabó Tímea zsidó-amerikai "mentorának" feleségét!!!
    Daniel Langenkamp párja fegyvereket osztogatott az ukránoknak, majd az Egyesült Államokba hazaérve biciklizés közben érte őt a tragédia.
    A körülmények titkosszolgálati akcióra utalnak, de egyelőre nagy a csend...
    Miután túlélte az ukrajnai háborút, egy amerikai diplomata adománygyűjtésbe kezdett diplomata feleségének halála miatt szól a felszínes tudósítás.
    A nő azután vesztette életét, hogy kerékpározás közben baleset érte egy marylandi úton – közölte a hírt a Street Blog USA nevű oldal szeptember elején.
    Mint kiderült, az áldozat a 42 éves Sarah Langenkamp, aki a magyar választási kampányban témává váló Daniel Langenkamp felesége volt.
    A hivatalos verzió szerint miközben békésen biciklizett a Maryland állambeli Bethesda ötsávos útján, az egyik parkolóba kanyarodva elütötte egy Volvo márkájú platós teherautó.
    Bár a cikk nagyrészt arról szól, hogy milyen közlekedési viszontagságokkal küzdenek az Egyesült Államokban, a történet ennél jóval összetettebb.
    A Langenkamp valójában mossados házaspár tagjai ugyanis közel sem átlagos szereplői a tengerentúli közéletnek.
    Pályafutásuk során rendszeresen mozogtak/mozgósítottak érzékeny terepen, házastársként több alkalommal is ugyanabban az országban voltak kiküldetésen!!!
    https://www.origo.hu/nagyvilag/202210...ott_a_01_n

    VálaszTörlés