2022. november 7., hétfő

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. november 08.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 632.941.568 embert fertőzött meg és 6.601.722 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 12.849.609.228 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Európai Unió Az EU gyógyszerszabályozó hatósága csütörtökön jóváhagyta a Pfizer-BioNTech COVID-19 oltóanyagának alkalmazását 5 és 11 év közötti gyermekek számára, megnyitva az utat az első oltás […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-oktober-29/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:

  1. ORBÁNIA = AUSCHWITZ a KÖBÖN!!!
    ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!

    Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!!
    Az ún. koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik majd az eddig tiszti főorvosként szereplő halál-nagyi!!!
    Értitek a csíziót?
    A Rothschild szolga Olstein=Orsós=Orbán Viktor miniszterelnöknek mutatkozó lószerszám csütörtöktől új „haláli” elfoglaltságot biztosít a xanaxra rumpuncsozó vérmérgezőnek (Müller Cecília Terminátor Őnagyságának!!!) a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján.
    Az Orbán rezsim még a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét is módosította.


    A javarészt Orbán ösztökélésére és zsarolására agyon oltatott áldozatokká lett hiszékenyek mára koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát magától „Mengelénétől” (Müller Cecíliától!!!) kérhet adatot.
    http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

    VálaszTörlés