2022. november 26., szombat

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. november 26.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 641.194.836 embert fertőzött meg és 6.630.013 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 12.860.007.038 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Németország Egyes szövetségi államokban a koronavírussal fertőzött embereknek már nem kell otthon maradniuk – a buszokon és vonatokon pedig megszűnhet a maszk kötelező alkalmazása. A speciálisan […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-november-16/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:

  1. A Covid KÖD deKÓDja 2022.
    Szentkorona Őfelségének kérése


    1. A "VilágBéke" érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30.

    2. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondása és az Országgyűlés feloszlatása legkésőbb 2022. november 30. dátummal, mert nincsen harmóniában az Alaptörvény a Szentkorona értékrenddel és jogrenddel, továbbá azért is, mert az Alaptörvény bevezető része ellentmondásban van a Záró rendelkezésekben leírtakkal.

    3. A politikai pártok jogilag történő megszüntetésének határideje: 2022. november 30.

    4. A politikai pártok megszüntetésével kapcsolatos teendők és a közvagyon visszaadása a Szentkorona tulajdonába és a megszűnő politikai pártok vagyonával kapcsolatos pénzügyi elszámolás határideje 2022. december 31.

    5. A politikai pártoktól független, területi alapon szerveződő Alsóház 84 Fő (42 nő és 42 férfi) és a szakmai vezetőkből álló Felsőház 42 Fő (21 nő és 21 férfi) tagjaiból álló Nemzetgyűlés összehívása az Alkotmányos Közjogi Rend helyreállítása érdekében. Jogszabály alkotási határidő: 2022. november 30.

    6. A Magyar királyság területén élő emberek számára egyértelműen bejelenteni, hogy az 1921. évi XLVII. Törvény 3. paragrafusa értelmében a jelenleg is hatályos államforma a "KIRÁLYSÁG", továbbá az 1926. évi XXII. Törvény is hatályos. Bejelentési határidő: 2022. november 30.

    7. A Magyar Királyság minden hivatalának és intézményének a visszaállítása az eredeti alkotmányos közjogi rendnek megfelelő állapot szerint. Határidő: 2022. november 15-től kezdődően folyamatosan, de legkésőbb 2023. június 23-ig.

    Kérem a fentiek tudomásul vételét, mielőbbi intézkedésüket és az Országgyűlés elnökének, valamint a Kúria elnökének a fentiek szerinti teendőkről és a határidőkről való tájékoztatását.

    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

    Hálás köszönettel a "Szeretet Alapon Együttműködő Közösség" nevében:

    Dr. Hips Frigyes Zsolt
    SZOMK tag, Felsőház alelnök, kármentő
    Szentkorona Őfelsége tolmácsa

    VálaszTörlés
  2. PINTÉR és ORBÁN LEFEKÜDT a WHO-nak!!!
    JÖN...JÖN...JÖN...a KEGYETLEN CION-GLOBALISTA DIKTATÚRA!!!
    VÖRÖS FIGYELMEZTETÉS: A WHO új világjárvány-egyezménye a végső fázisban van, felülírná az alkotmányt, és szabadjára engedné az orvosi diktatúrát – figyelmeztet dr. Francis Boyle.
    Most egy igazán megdöbbentő interjút és kritikus történetet mutatunk be a WHO új pandémiás egyezményéről, amelyet kifejezetten az alkotmány és az összes hazai törvény felülírására írtak minden nemzet számára világszerte!!!!
    Honnan tudjuk ezt?
    A szerződésszakértő dr. Francis Boyle tanulmányozta a javasolt szerződés szövegét, és mindezt elmagyarázza ebben a bődületes interjúban (lásd alább).
    Ő az 1989-es Biological Weapons Anti-Terrorism Act szerzője, szakértője a szerződések tanulmányozásának és írásának.

    … ebben az interjúban nyíltan figyelmeztet arra, hogy ennek az új WHO-szerződésnek – „WHO CA+”-ra keresztelve – az a célja, hogy felszabadítson egy globális orvosi diktatúrát, amely felülírná a helyi orvosokat, kórházakat, klinikákat, arra kényszerítve őket, hogy kövessék a WHO irányelveit olyan dolgokban, mint a maszkok, a karantén, a társadalmi távolságtartás és a gazdasági bezárások.

    Olvasd el magát a szerződést a Keionline.org linken:
    https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

    Ha ez a hivatkozás eltűnik, akkor keresd meg a biztonsági másolatot az NN szerverein:
    https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

    Lényegében, a WHO új világjárvány-egyezménye az egész világot egy kínai típusú orvosi rendőrállammá változtatja, ahol a szuverén nemzeteknek, államoknak és magánszemélyeknek semmiféle elismert egészségügyi szabadságjoguk nincs!!!

    És attól a naptól kezdve a világ kormányainak csak a saját biológiai fegyvereiket kell a saját népükre szabadítaniuk, hogy a szerződés rendelkezéseit hatályba léptessék.
    Dr. Boyle az interjúban kifejezetten azt mondta nekem, hogy a kormányok “nürnbergi szintű bűnöket követnek el a civilek ellen”, és hogy ez az új WHO-szerződés megadja a népirtó kormányoknak a szükséges “fogakat” ahhoz, hogy bezárják, bebörtönözzék vagy deportálják lakosságukat!!!

    Dr. Boyle globális figyelmeztetést kér, és azt, hogy ezt az interjút széles körben osszátok meg a riasztó megszólaltatása érdekében.

    Minden a hatalomról és az ellenőrzésről, a Big Pharma profitjáról és a kommunista vezetésű WHO-nak a helyi egészségügyi intézkedésekért való felelősségéről szól.
    …a WHO pandémiáról szóló egyezménye soha nem említi a “természetest” vagy “vitaminokat” vagy “gyógynövényeket”, de óriási hangsúlyt fektet a Big Pharma gyógyszereire és kötelező oltóanyagaira.

    Még ennél is rosszabb, hogy a WHO Pandémiás Egyezménye globális cenzúrát követel mindenkivel szemben, aki nem ért egyet a WHO-val, lehetővé téve a WHO számára, hogy megszabja, mely hangokat vagy szervezeteket távolítsák el a technológiai platformokról. Lényegében ez teszi a WHO-t az „Igazság Minisztériumává”.
    (…)

    VálaszTörlés