2022. november 28., hétfő

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. november 29.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 641.658.548 embert fertőzött meg és 6.631.987 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 13.033.412.140 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Izrael A Technion-Israel Institute of Technology kutatói forradalmian új, láthatatlan arcmaszkot fejlesztettek ki, amely megvédi viselőit a COVID, MERS, influenza és más vírusok átvitelétől. Németország Egyes […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-november-29/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:


  1. A Covid KÖD deKÓDja: 666.
    A vírus létének bizonyításához már a kampány elején történt jutalom összeg felajánlás.
    Még senki nem jelentkezett a jutalomért.
    Egy tetszőleges mikroszkóp alatti bomlásban levő fehérje (hozzáadott extra sugárzás és extra mérgek nélkül, kezeletlenül, csak vegyük az alap kiindulást), és a tetszőleges számítógépes tervezési 3D-s rajz, és egy elméleti vírus szekvencia (Prof. Christian Drosten virológus nevéhez kötődik) egyike se nevezhető ki a föld 100%-os populációját megfertőző vírusnak. Ha a bomló fehérje a kémcsőben fertőző lenne, már a kémcső kezelőinek ránézésre is halálosan meg kellett volna betegedni, mint mondjuk bármelyik labor virológusnak.
    El se juthatnának addig, hogy bármit is csináljanak a kémcső tartalmával. Kihaltak volna a virológusok, no meg a patológusok, és lenne látható ok-okozati összefüggés.
    Az extrák hozzáadása már a csalás kategóriája.
    Azon pedig nevetni lehet, hogy egy tüskés gömböt ábrázoló rajzra való rápillantás halálos lenne, vagy egy elmélet kitalálása önmagában, hozzáadott extra populáció hülyítés nélkül.

    https://www.bitchute.com/video/iJB7jIdala7o/
    AZ ORVOS 5000 USD JUTALMAT KÍNÁL A COVID-19 LÉTEZÉSE BIZONYÍTÁSÁÉRT.
    https://www.bitchute.com/video/xt00gXqFQfmE/
    The ‘Virus’ Challenge! Dr Mike Yeadon Signs On With Dr’s Cowan, Bailey & Kaufman [16.07.2022]

    A ’vírus’ egy olyan adalék a történethez, mint amikor a cián kapszulába cukrot teszek, ami a halálos ciánmérgezés szempontjából lényegtelen és ártalmatlan, és mindegy, hogy ott van-e. Mintha ott se lenne.
    A vírus nincs is ott!!!
    Csak annak a fejében van, aki oda gondolja.
    Kell még hülyíteni?
    Nincs vírus, láthatóan életben vannak a virológusok.

    VálaszTörlés