2022. november 20., vasárnap

Maximális aktivitást fejtenek ki az orosz titkosszolgálatok Magyarországon

A tízes skálán tizenötszörös a jelenlétük – hangsúlyozta Katrein Ferenc egykori kémelhárító műveleti igazgató, aki Dezső András újságíróval együtt elemezte az orosz titkosszolgálatok aktivitását Magyarországon a Nyugati Pályán podcastben. Arra hívták fel a figyelmet, hogy a külügyminisztérium informatikai rendszerének meghekkelésével az oroszok éveken keresztül beleláthattak nemcsak a magyar diplomácia ügyeibe, de a NATO illetve az […]


https://fuhu.hu/maximalis-aktivitast-fejtenek-ki-az-orosz-titkosszolgalatok-magyarorszagon/
#AlkotmányvédelmiHivatal, #DezsőAndrás, #JohnMearsheimerszövetség, #KatreinFerenc, #Kémelhárítás, #NATO, #NyugatiPályán, #Orbán, #Putyin, #Washington, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. SAJNOS NEM ELÉGGÉ!!!
    A ZSIDÓ-BUZI ORBÁN-REZSIM VALÓJÁBAN a "MAGYARORSZÁGON" már 20%-ot KITEVŐ ZSIDÓSÁG VÉDELMÉBEN VESZI MEG a VASKUPOLA RÉSZÉT!!!

    ISRAHELL-i KIVÁLÓ LÉGVÉDELMI RADARRENDSZERREL CSÖKKENTJÜK az ORBÁNIÁBAN ÉLŐSKÖDŐ IMMÁR 2 MILLIÓSRA DUZZASZTOTT SZEMITÁK SZŰNNI NEM AKARÓ FÉLELEM ÉRZETÉT!!!

    „Az izraeli Iron Dome, Vaskupola légvédelmi rendszer részeként már bizonyított, a lokátorok egyes egységeinek gyártásába a magyar hadiipar is bekapcsolódik" - A radarrendszer érkezését Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelentette be azt követően, hogy Jeruzsálemben tárgyalt Benny Gantz Magyarországról elszármazott zsidó védelmi miniszterrel.

    Irritáló, hogy a magyarországi NER lovag, aki soha nem volt katona most mégis honvédelmi miniszterként dicsőítheti APARTHEID ISRAHELL-lel való szoros és kiváló kapcsolatunkat.
    Külön kiemelte, hogy a magyarországi haderő fejlesztési programban a „magyar gazdaság” motorjának legújabb hengereként számon tartott és új lendületet kapott védelmi iparágba már jelentős izraeli szálak fonódtak Orbán uralkodása alatt, utalva arra, hogy a Magyarországi Honvédség (…MERT ún. MAGYAR HONVÉDSÉG NEM LÉTEZIK!!!) többek között a Rafael cég Spike irányított páncéltörő rakétáit is rendszeresíti!!!

    ELRETTENTŐ, DE IGAZ!!!...- hogy a tizenegy ELM-2084 típusú légtérellenőrző, légvédelmi és tüzérségi felderítőradar beszerzéséről a Zrínyi honvédelmi és haderő fejlesztési program keretében 2020 decemberében még az a Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség akkori parancsnoka írta alá, akinek az apja a vér-bolsevik Korom (KELEMEN!!!) Mihály egykori MSZMP KB-s igazságügy miniszterként (1966.12.07-1978.04.22) és a Magyar Államrendőrség Vidéki Főkapitányság Politikai Rendészeti Osztályán ténykedő szörnyetegként szolgálta a népirtó Kommunista Diktatúrát!!!

    ENNYIT a „SOSEM TÖRTÉNT MEG” ún. RENDSZERVÁLTÁSRÓL!!!
    Mindenesetre ennek a kommunista érának az elit haszonélvezőjeként Korom (KELEMEN!!!) Ferenc zsidó-magyar kettős állampolgárként Stéphane Oehrli, a Rheinmetall Canada Inc. elnök-vezérigazgatójával irreális árakon az Orbán-rezsim korlátlan igenlésével végül leszerződött a palesztinokat gyilkoló kufárral!!!
    Amúgy az izraeli IAI ELTA cég "aktív fázisvezérelt" (AESA) radartechnológiáját tartalmazó berendezésekkel a honvédség a régi szovjet P-37, PRV-17 és SZT-68U típusú rádiólokátorait váltják le a magyar adófizetők pénzén!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés