2022. november 23., szerda

Miért ölette meg Sztálin a kommunista vezetők egy részét?

Míg a franciáknál a forradalom falta fel gyermekeit, a kommunistáknál Sztálin. 70 éve kezdődött meg a Slansky per Csehszlovákiában, ahol a kommunista párt korábbi főtitkára bevallotta, hogy összeesküvésben vett részt a szocialista rendszer ellen. A kirakatper 11 fő vádlottját – köztük Rudolf Slanskyt – halálra ítélték és kivégezték. Ez hasonlít a magyarországi Rajk perre, ahol […]


https://fuhu.hu/miert-olette-meg-sztalin-a-kommunista-vezetok-egy-reszet/
#Berija, #Himmlere, #Rajk, #Sztálin

1 megjegyzés:

  1. ...MERT GYŰLÖLTE a ZSIDÓKAT!!!
    JUT ESZEMBE!!!
    ÁLLAMPOLGÁRSÁGI NYILATKOZAT...- MAGYAROKNAK!!!
    Felismerve, hogy a Magyarország nevű állam kifejezetten nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, ezért nem helyette, hanem mellette jött létre, élve a nemzetközi gyakorlatban elismert optálás jogával kinyilvánítom kifejezett akaratomat, hogy a Magyar Köztársaságban meglévő magyar állampolgárságomról nem kívánok lemondani.

    A jogszerű Magyar Államhoz akarok tartozni, és mostantól nem mint az állam kiszolgáltatottja, hanem mint az állam jogszerű kedvezményezettje!

    Az állampolgársági nyilatkozat az optálás teljes bizonyító erejű okiratban való kifejezése a jogszerű Magyar Államhoz, amelynek jelenlegi neve Magyar Köztársaság. A Magyar Állam Közigazgatási Hivatala az általa befogadott állampolgársági nyilatkozatok alapján igazolja, hogy a nyilatkozó nem tartozik a Magyarország nevű párhuzamos de facto állam intézményeinek joghatósága alá.

    Bár a tulajdonosi jog levelezéssel is megszerezhető a MATT oldalán keresztül, mégis arra kérünk mindenkit, hogy az alábbi linkre kattintva válassza ki az egyre bővülő számú irodánk közül a hozzá legközelebb lévőt, vegye fel vele a kapcsolatot és fáradjon el oda két igazolványképpel:

    VÁRUNK MINDENKIT HAZA!!!

    „Az egyének optáláshoz való joga államutódlás esetén értelmezendő, és alkalmazására az érintett személyek vonatkozásában elsősorban szétváláskor, elszakadáskor és területátadáskor kerülhet sor.”
    Keresd!!!
    Ganczer Mónika: Az optáláshoz való jog a nemzetközi jogban
    https://megoldas2013.blog.hu/2013/11/24/az_ember_vagyontargy_lett

    VálaszTörlés