2022. november 1., kedd

Orbán brazil barátja veszített a választáson

Jair Bolsonaro, ha minimális mértékben is, de alulmaradt Lula ex elnökkel szemben, aki így harmadik periódusát kezdheti majd meg. Macron francia elnök azonnal gratulált az új brazil elnöknek. Ezzel azt kívánta jelezni, hogy semmiképp sem szeretné, ha Donald Trumphoz hasonlóan Jair Bolsonaro is megkérdőjelezné a választás eredményét. Bolsonarot gyakran nevezik trópusi Trumpnak. Fiatalkorában a hadseregben […]


https://fuhu.hu/orban-brazil-baratja-veszitett-a-valasztason/
#Brazília, #DonaldTrump, #JairBolsonaro, #Lula, #Macron, #Populista, #Választás

1 megjegyzés:

  1. ÍGY JÁR MINDEN ZSARNOK és CIGÁNYKODÓ SENKIHÁZI, AKI a JÓ NÉPE ELLEN POLITIZÁL!!!
    Amikor csalók jöttek a hiú császár udvarába, rendkívüli ruhát ígértek neki: olyat, amit csak okos ember láthat, senki más.
    A császárnak tetszett az egyedi öltözék terve, így a két szabó nekiállt azt megalkotni, majd elkészülvén, felsegítették a láthatatlan ruhát az uralkodóra.
    Nem akarván butának tűnni, esetleg büntetést elszenvedni, senki nem mert semmit sem mondani, s így az egyértelmű kimondatlanul maradt, hozzájárulva a megtévesztők biztonságának és hasznának megőrzéséhez, a megtévesztés diadalához.
    Egy efféle aggályok szájzárával nem rendelkező gyerek kellett ahhoz, hogy valaki kimondja: a császáron nincs is semmilyen ruha!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/3/04__Tucatik_ember.mp3

    VálaszTörlés