2022. november 10., csütörtök

Rogán és az orosz hírszerzés

Mit keres az orosz hírszerzés vezetőjének családja Magyarországon? Eziránt érdeklődött az ukrán hírszerzés, amely rámutatott arra: Szergej Nariskin részt vett a Védelmi Tanács ülésén Moszkvában, ahol Ukrajna megtámadásáról döntöttek. Miután immár Rogán Antal felügyeli az összes magyar titkosszolgálatot, ezért az ő hivatalához érkezett meg a kérdés, amelyre nem siettek megválaszolni, de végülis mégiscsak megtették ezt, […]


https://fuhu.hu/rogan-es-az-orosz-hirszerzes/
#GeorgeBush, #Hírszerzés, #JakeSullivan, #Kissinger, #Orbán, #Oroszország, #RogánAntal, #ShabtaiMichaeli, #USA

1 megjegyzés:

  1. OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, ALJAS=ALIAS GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK IMMÁR "MAGYARORSZÁG" ELSŐ SZÁMÚ KÖZELLENSÉGE, AZOKNAK az ÉDESANYÁKNAK és ÉDESAPÁKNAK, AKIK NEM AKARJÁK, HOGY 1 NÁRCISZTIKUS ZSIDÓ-CIGÁNY PSZICHOPATA BESOROZHASSA KATONÁNAK a GYERMEKEIKET!!!
    A cion-globalista Orbániában/Magyarmaton ugyanis létrehozták a magyarországi miniszterelnöknek látszódó zsici Hitler Katonai Irodáját, hogy az átkozott elküldje meghalni fiainkat új ISRAHELLÉRT!!!
    Hadiállapot mellékhatás, hadigazdaságra való átállás, 10 éves terv, Palkovics lemondatása...alakul ez szépen! Háborúval alkímiaváltozás ellen!
    Lassan a sorozás is indulhat...gyorsan!!!
    Az új szervezeti egység többek között a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok megvalósulását kíséri figyelemmel...- hazudják.
    A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető politikus-bűnöző miniszter, Horváth Nancy kivégeztetője (Rogán Antal!!!) irányítása alá tartozó hivatal működésének és felépítésének részleteit tartalmazó utasítások jelentek meg a legutóbbi Magyar Közlönyben.
    A Telex sasszemei szúrták ki, hogy a kormányzati szervezeti ábrán megjelent egy új szervezeti egység is, a már említett Miniszterelnök Katonai Irodája.

    „A Rothschild csicska munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében Miniszterelnöki Iroda, Miniszterelnöki Programiroda, és mostantól Miniszterelnök Katonai Irodája működik.
    A miniszterelnöknek mutatkozó hímtag pedig közvetlenül irányítja így a Miniszterelnök Katonai Irodája vezetőjének tevékenységét” – hozta le a Közlöny.

    Az iroda tevékenységéről azt írták: „a Miniszterelnök Katonai Irodája ellátja a miniszterelnök által meghatározott, a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség feladatainak végrehajtásával és működésének nyomon követésével kapcsolatos feladatokat, valamint figyelemmel kíséri a haderő- és védelmi ipari fejlesztési stratégiák és programok vezetői szándék szerinti megvalósulását.” - az immár 2.000.000, azaz kettőmillió zsidó belső ellenség védelmének érdekében!!!
    Nem mellesleg a magyarországi bábkormány már szeptemberben hírt adott, hogy megalakul a Védelmi Igazgatási Hivatal, amelynek célja az ország biztonságának fokozása, a védelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó igazgatási feladatok, valamint az összkormányzati felkészülés összehangolása a válságkezelés és a különleges jogrendi feladatellátásánál.
    http://web.t-online.hu/apuska/media/1/02__Pal_fordulo.mp3

    VálaszTörlés