2022. november 16., szerda

Trump és Orbán

A kormánypárti sajtó zászlóshajója, az Origo lelkesen üdvözölte Trump bejelentését arról, hogy újra indul az elnökválasztáson. A Rogán média birodalom iránymutató portálja szerint Trump nagy győzelmet aratott az időközi választásokon, ezért indulása logikus. Valószínűleg az elmúlt napok amerikai hírei nem jutottak el az Origo szerkesztőségébe, mert Trump az időközi választások legnagyobb vesztese lett az Egyesült […]


https://fuhu.hu/trump-es-orban-2/
#Gyurcsány, #Origo, #Rogán, #Trump, #Trumpizmus

1 megjegyzés:

  1. NATO MEGSZÁLLÁS ALATT ZSICI GOEBBELS „NEM LESZÜNK GYARMAT” FELVONULÁSI TERÜLETE!!!
    NANÁ, HOGY a RETTEGŐ "NAGYONHARCOS" ORBÁN-REZSIM ÉVTIZEDEKRE TITKOSÍTOTTA a CIONISTA HADMŰVELET ÖSSZES MEGALKUVÁSÁT és KÖLTSÉGEIT!!!

    „Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!” – a 12 pont e sarkalatos követelésére hívta fel a figyelmet vezérszónoklatában Novák Előd, hozzátéve: az Irakban, Maliban és hasonló megszállásokban (korábban csúfos bukással végződve Afganisztánban is) való részvételünkre költött milliárdokból inkább vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést, komolyabb hazai hadgyakorlatokat biztosítana katonáink számára a Mi Hazánk.
    Elfogadhatatlan, hogy amely honvéd nem vállal külföldi megszállásban való részvételt, annak előmenetele korlátozott.
    Miután a kormány korábbi ígérete ellenére mégis engedélyezte a NATO-csapatok hazánkba telepítését az amerikai-orosz háború keretében, a Mi Hazánk maradt az egyetlen párt, mely Magyarország függetlensége mellett szót emel.
    Idegen haderőknek nincs helyük hazánkban, Magyarország a magyaroké! - szögezi le a Mi Hazánk.
    https://www.youtube.com/watch?v=POO5chVSrRQ&feature=emb_logo

    VálaszTörlés