2022. november 18., péntek

Twitter: a világ leggazdagabb vállalkozója kontra Európai Unió

Áradnak a jogi panaszok a Twitter ellen Európában azt követően , hogy Elon Musk átvette a céget, és szinte mindenkit kirúgott onnan, akikkel az uniós ellenőrök eddig tárgyaltak. “Ez nagy teszt lesz az európai ellenőröknek” – mondja a George Washington egyetem Adatkezelési, Demokrácia és Politika Intézetének igazgatója. Rebekah Tromble tagja annak a tanácsadó testületnek, amely […]


https://fuhu.hu/twitter-a-vilag-leggazdagabb-vallalkozoja-kontra-europai-unio/
#DigitalServiceActDSA, #ElonMusk, #EurópaiUnió, #ThierryBreton, #Twitter

1 megjegyzés:

  1. MAGYAR CSALÁDOK vs. DK-s LIBERÁL-FASISZTÁK!!!
    A DK-s POLITIKUSOK LELKI TERRORBAN TARTJÁK az EMBEREKET és DIREKT KORLÁTOZZÁK a JOGAIKAT is!!!
    Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
    Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
    Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
    Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
    Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
    Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
    Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
    Úgyhogy mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit!!!
    https://24.hu/fn/gazdasag/2022/11/19/tobbgeneracios-csaladok-csaladi-fogyasztoi-kozosseg-kulonallo-bejarat-hatosagi-engedely-gazartobbszorozes/#

    VálaszTörlés