2022. december 12., hétfő

A német kormány támogatja az uniós pénzek befagyasztását Magyarországnak

7,5 milliárd euróról vagyis mintegy 3000 milliárd forintról van szó, amelyre óriási szüksége lenne a magyar költségvetésnek a válság kellős közepén. Az Európai Unió ügyeivel foglalkozó német miniszter Twitteren állt ki a brüsszeli bizottság javaslata mellett, amely a hatalmas összeg befagyasztását helyezte kilátásba mondván: a magyar kormány intézkedései nem elegendőek a jogállamiság követelmény rendszerének helyreállítására. […]


https://fuhu.hu/a-nemet-kormany-tamogatja-az-unios-penzek-befagyasztasat-magyarorszagnak/
#Befagyasztás, #Bundestag, #GiorgiaMeloni, #JaroslawKaczynski, #JohannesHahn, #Költségvetés, #OlafScholz, #Orbán, #Zöldek

1 megjegyzés:

  1. NAGYON HELYESEN!!!
    4x ANNYI ÁLLAMADÓSSÁG és 13x GYENGÉBB HUF/CHF ORBÁNIÁBAN MINT KÁDÁRBUKÁSKOR!!!
    IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION-BOLSEVIK ROTHSCHILD ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI (MAGYAR!!!) BANKJA NINCSEN!!!
    Nem mellesleg az Antikrisztus Bill Gates „halálbizottsága” része annak a globalista elit világnépesség csökkentő elképzelésének, mely rögeszméje ennek a sátáni társaságnak.
    Vérfagyasztó, de ez az a brutális, lélektelen világ, amelyet Gates és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya eltökélten végig akar vinni az ún. Great Reset programmal.
    Azt azonban semmiképpen nem engedhetjük meg, hogy ördögi és gonosz vallásuk új elfogadottá, egyfajta normalitássá váljon ebben a földi pokolban.
    https://rumble.com/v1wy7me-klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers.html

    VálaszTörlés