2022. december 6., kedd

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. december 06.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 645.800.210 embert fertőzött meg és 6.642.313 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 13.056.608.972 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. BioNTech Hiszünk abban, hogy a COVID-19 vakcinánk mögött meghúzódó technológia számos más fertőző betegség ellen is képes, és fontos szerepet játszhat a jövőbeli globális világjárványra való […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-november-29/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

1 megjegyzés:


  1. A TÖBBNYIRE SZEMITA OLTÁS-TERRORISTÁK FELELŐSSÉGRE VONÁSA NÉLKÜL NEM LESZ MEGBÉKÉLÉS és NEMZETI FELSZABADULÁS!!!
    Az ún. megbékélési folyamatot a prominens, de kilóra megvett hírharangként működött propaganda-bűnözők jelenlegi magatartása inkább tovább hátráltatja, mint elősegíti!!!
    Sok nyilatkozatuk azt a benyomást kelti, hogy ahelyett, hogy valóban hozzájárulnának a megbékéléshez, inkább arcmentő módon akarnak kiszállni ebből a rettenetes viszonyból.
    A dolgok ilyen "lezárása" teljesen a visszájára fordulhat, mert az emberi és erkölcsi megbékélés lehetősége nem áll nyitva a végtelenségig.
    Minél inkább a Corona-terror és politikai diktatúra (és más válságok) kárai kerülnek a nyilvánosság elé, annál kevésbé lesz hajlandó a lakosság megbocsátani, mivel napról-napra tisztábban látja az egész folyamat sátáni természetét.
    Az őszinte bűnbánat és a töredelmes bocsánatkérés még mindig sokat számíthat, ha kár térítik a kirekesztetteket és megalázottakat!!!
    Néhány hét múlva azonban már túl késő lesz...- és igenis vért kíván és bosszúért kiált!!!
    https://nexustv.hu/video/mogy-2022-virusok-egeszseges-immunrendszer-biofegyverek/

    VálaszTörlés