2022. december 13., kedd

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. december 14.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 650.429.612 embert fertőzött meg és 6.656.430 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 13.100.200.763 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. USA Az Egyesült Államok jelenleg a légúti syncytia vírus, az influenza és a koronavírus keverékével küzd, amelyek mindegyike súlyos betegségeket okozhat. Kína Egy jelentés szerint hamarosan […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-november-29/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:

  1. Szuperoltási menetrend!!!
    A GREAT RESET elemzése, hogy megértsük, semmi nem volt véletlen: az 5G és COVID-19 egymást kiegészítő népirtó katonai kísérlet - SZÓ NINCS EGY VÍRUS OKOZTA FERTŐZÉSRŐL: Ez 5G influenza-5G szindróma!!!

    Először is, rendkívül fontos megérteni, hogy a szupervakcinációs menetrendet az első világháború óta hajtják végre.

    Másodszor, hogy a vakcinák az emberi test elleni mélyreható támadást jelentenek, gyakran visszafordíthatatlan következményekkel.

    Számos esetben a gyerekek meghalnak ezektől a mérgező készítményektől, ahogyan a felnőtteket egyetlen influenza elleni oltás is egy életre legyengítheti. Tudja valaki biztosan, hogy mi van ezekben a Big Pharma által gyártott vegyi és biológiai időzített bombákban?!

    A védőoltások, különösen az influenza elleni védőoltások, szerves szerepet játszanak ebben a negyedidőszaki fegyverrendszerben. Az éves influenza elleni védőoltás, amelyet minden évben agresszíven propagálnak, mert olyan létfontosságú a globális népességcsökkentési programhoz, káros biológiai anyagok és nem biztonságos kémiai vegyületek koktélját tartalmazza. Az oltóanyag egyes összetevői nanoméretű részecskék, amelyek digitalizáltak és távirányítóval is vezérelhetők, ami pusztítást okozhat az emberi immunrendszerben.

    Az időseket könnyen rá lehet beszélni, ha az orvosaik megijesztik őket, hogy megkapják az éves influenza elleni oltásukat. Mindegyik influenza elleni védőoltással „digitalizált, szabályozható RNS-t” fecskendeznek be, amelyet aztán az 5G által terjesztett, 60 GHz-es milliméteres hullámsávok aktiválhatnak. Ez az oka annak, hogy az idősek, akik elkapják a koronavírust, olyan gyorsan teljesen cselekvőképtelenné válnak, és nagy százalékuk rövid időn belül meghal.

    Még a fiatal felnőttek halálozási aránya is növekszik, különösen azoknál, akik rendszeresen kaptak influenza elleni védőoltást és rendszeresen használnak okostelefont.

    Az Egyesült Államokban a gyermekeknél sokkal magasabb a fertőzési arány, mint más országokban az erőteljesen betartott gyermekkori oltási ütemterv és a vezeték nélküli otthoni környezet miatt. Az ADD és az ADHD, az autizmus és az Asperger-kór, a diszlexia és a fejlődési rendellenességek rendkívül magas előfordulási gyakorisága mind a kényes csecsemők és törékeny kisgyermekek számára előírt veszélyes oltások extrém neurológiai hatásainak bizonyítéka.

    Az amerikai nép együttesen a szuperoltási menetrend legnagyobb áldozata a világon a Big Pharma-Medical Complex elsöprő politikai hatalma és vállalati befolyása miatt. Ezért mind az 50 államban lényegesen magasabb fertőzöttségi és halálozási rátára lehet számítani az ún. COVID-19 miatt, különösen azokban a városokban és megyékben, ahol a legtöbb az oltóanyag-megfelelőség, az 5G-intenzív elektromos hálózatok, a chemtrailed égbolt és a koronavírus -kibocsátás.

    VálaszTörlés
  2. Beránt a gyomor ideg, ha arra gondolok, hogy még olyan öntudatos hétköznapi szuperhősök is bedőltek ennek a cion-globalista hazugságnak, akik évek (évtizedek óta) fennhangon hirdették, hogy „E világ Sátán világ, aki HAZUGSÁGOKKAL félrevezeti az egész lakott földet.”.
    Külön érdekesség, hogy ezen “próféták” erős hányada mára váltott, és már NEM is hazudik a világ, mert ami a „Koronahíreket” illeti az mind színtiszta igazság szerintük, és az ELLENTMONDÁSOK ellenére simán bevették a 90°-os kanyart (sarkosan!).
    DÖBBENET!!!
    Annyira, mintha egy közismerten prostituált nőről egyszer csak azt kezdenék állítani, hogy bár elmúlt 40 éves, de még SZŰZ!
    2 lehetőség van. Vagy megbolondult az egész világ. Vagy EMLÉKEZET KIESÉSben szenvednek a “tömegek”.
    Sajnos egy dolog csak “szóbeszéd”:
    „menekülnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.” Ez csak amolyan népi hiedelem. Ha így lenne, akkor a Fősátánistákat rég ki lehetett volna szó szerint FÜSTÖLNI tömjénnel.
    Amúgy az Orbán-rezsim nem tudta volna keresztülerőltetni a méreginjekciózást, ha az egészségügyi személyzet többsége egyszerűen nem lett volna hajlandó végrehajtani!!!
    …és azok sem lettek volna kaphatók erre, akiket a helyükre állítottak volna!!!
    Nem kellene mást tenni, csak betartani a hippokratészi esküjüket, hogy “ne árts”, ha már segíteni nem tudsz!
    Talán pisztolyt tartanak az “oltó” orvosok és ápolók fejéhez, hogy megnyomorítsák és megöljék a bennük bízó pácienseket?
    Erre nincs mentség és nincs bocsánat!
    https://rumble.com/v1wyi66-japanese-volunteer-medical-association-urgent-press-conference-november-23-.html

    VálaszTörlés