2022. december 23., péntek

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. december 23.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 655.980.635 embert fertőzött meg és 6.674.981 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 13.097.026.916 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. USA Az Egyesült Államok jelenleg a légúti syncytia vírus, az influenza és a koronavírus keverékével küzd, amelyek mindegyike súlyos betegségeket okozhat. Kína Egy jelentés szerint hamarosan […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-november-29/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:

  1. MÁR a HOLOKAUSZT SZORZÓ is RÖHEJES!!!
    „Nagy szomorúsággal jelenti be Adam Exton családja, hogy
    2022. december 9-én 35 éves korában elhunyt Ottawában, Ontario államban. Wendy Exton nagyon szeretett fia, Bradley Exton (Ellen Wessel) testvére és Allan Exton fia. Nagyon fog hiányozni szerető barátnőjének, Reesha-nak, valamint számos unokatestvérének, nagynénjének, nagybátyjának és nagyanyjának, Bette Readmannek” – áll a nekrológjában.
    Adam Exton tagja volt annak a csoportnak, amely Kanada saját állampolgárai elleni totalitárius mandátumaira reagált. Igazi covid-náci fűrer volt. A halál oka “ismeretlen”.


    Gyászjelentésében ez olvasható : „A világjárvány kihívásokkal teli időszakában Adam tagja volt annak a vezetői csapatnak, amely Kanada COVID-19-re adott egészségügyi válaszát vezette. Tehetséges és megbecsült kampánymenedzser volt, aki nagyban hozzájárult a kabinet minisztereinek és tagjainak Queens Parkba és Ottawába való eljuttatásában. Ádám mindig is rendkívül büszkévé tette a családját, és továbbra is rendkívül büszkévé fogja tenni arra, aki ő, és a közössége és a hazája érdekében végzett szolgálatára.”
    Lássuk be ennek a gyászjelentésnek a szövege már több mint cinikus. Ez már sátáni. Szó szerint. És felvetődik a kérdés, ezek a kormányzati felső-vezetésekben levő covid-nácik valóban nem sejtették, hogy az egész COVID19 projekt nem járványról és nem védőoltásról szól, vagy mégis, akkor mi az ördögért adatták be még maguknak is, az emberekre kényszerített biológiai fegyvernek számító méreginjekciókat?


    Érdekes módon a sajtó nem tudósított a haláláról, és a halál okát sem hozták nyilvánosságra.

    https://szmm.substack.com/p/hirtelen-halal-elhunyt-a-kanadai?r=z91l9utm_campaign=postutm_medium=email

    VálaszTörlés
  2. A Pfizer „biztonságos” oltóanyaga tömeges állatpusztulást okozott (A. A.)
    https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-pfizer-biztonsagos-oltoanyaga-tomeges-allatpusztulast-okozott-a-a
    Ha az egészségügyben a szívizomgyulladás kockázata nem önmagáért beszélő, oltás betiltást megalapozó kockázat, akkor mi az?
    Azegyik top halál: Vladimír Krčméry elismert epidemiológus és infektológus (a szlovákok beoltott kampányarca) hírtelen kilépett az avatárjából!
    Ahogy én látom, a magyarországi eü. szakma szemita gyakorlói majdnem teljes létszámban jelenleg a “vak vezet világtalant” játékot űzik a szakmához nem értő politikus-bűnözők segédeiként.
    A Moderna, J&J, illetve AstraZeneca beismerték, hogy emberi sejteket használtak fel
    a Covid-oltóanyaghoz.
    A Pfizer/Biontech csak azt vallotta be, hogy bizonyos tesztekhez ők
    is hozzáadtak HEK293-GFP sejteket, ezek emberi vesesejtek.
    ( Tehát, az alaptétel már 2010 óta ismert.
    De erre egyik big pharma cég sem reagált, de még Merkely Béla sem.
    Mit lehet erre mondani?
    Ezek egyszerűen erkölcsileg romlott lelketlen, de annál pénzéhesebb kufárok!!!

    VálaszTörlés