2022. december 27., kedd

Az utolsó levél

Évekkel ezelőtt megírtam a Bódis nagypapa történetét, a másik nagypapával, a Steinitzcel nem találkozhattam, mert 9 és fél évvel születésem előtt adta az utolsó életjelet magáról. Karácsonykor, 80 évvel ezelőtt. A 20. század hatodik évében látott napvilágot, mint ahogy az anyakönyvi kivonatok mutatják, izraelita családban. Apja Herman, anyja Julianna volt. A szüleiről két emlék maradt […]


https://fuhu.hu/az-utolso-level/
#Karácsony, #Levál, #Munkaszolgálatos, #Nagypapa

1 megjegyzés:

  1. ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKÉPPEN HANGOZNÉK ÚJÉVI LELKESÍTŐ BESZÉDE HOLMI LEVELEK HELYETT:

    „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
    Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!
    Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára!!!"

    https://izraelinfo.com/2021/04/04/izrael-uj-kemrepulogepe-tobb-ezer-celpontot-hiyel-egyszerre/

    VálaszTörlés