2022. december 17., szombat

Kissinger: tárgyalni kellene Ukrajnáról

Itt az idő a tűzszüneti tárgyalások megkezdésére, mert lehet építeni azokra a stratégiai eredményekre, melyeket Ukrajna elért. Az USA 99 éves ex külügyminisztere már a háború kitörése óta javasolja a tárgyalásokat, mert ezek nélkül folytatódik a vérontás, és egyre nagyobbak a veszteségek mind a két oldalon. Ráadásul Oroszország az infrastruktúra lerombolásával mérhetetlen károkat okoz a […]


https://fuhu.hu/kissinger-targyalni-kellene-ukrajnarol/
#DonyeckiNépköztársaság, #EurópaiUnió, #Fegyverszünet, #HenryKissinger, #Kína, #Krím, #LuhanszkiNépköztársaság, #NATO, #Oroszország, #Ukrajna, #USA

3 megjegyzés:

  1. Mennyire zsidó az Oroszország elleni háború!?
    Öt évvel ezelőtt írtam egy cikket „Amerika zsidói vezetik Amerika háborúit” címmel . Ez lett a legnépszerűbb darab, amit valaha írtam, és megjutalmaztam, hogy azonnal kirúgtak az úgynevezett amerikai konzervatívtól. folyóiratban, ahol tizennégy éve rendszeres és nagy népszerűségnek örvendő munkatárs voltam. A cikket egy olyan támogatóval való találkozás rövid leírásával nyitottam, akivel nem sokkal korábban találkoztam egy háborúellenes konferencián. Az idős úr megkérdezte: „Miért nem beszél soha senki őszintén a szobában lévő hatszáz kilós gorilláról? Senki sem említette Izraelt ezen a konferencián, és mindannyian tudjuk, hogy az amerikai zsidók minden pénzükkel és hatalmukkal támogatnak minden közel-keleti háborút Netanjahuért? Nem kellene elkezdenünk felhívni őket, és nem hagyni, hogy megússzanak?
    Cikkemben megneveztem sok egyéni zsidót és zsidó csoportot, akik vezették az Irak megszállását és Iránnal való bánásmódot. Hamis hírszerzést és nyílt hazugságokat használtak fel érvük kifejtésére, és soha nem foglalkoztak azzal a központi kérdéssel, hogy a két ország valójában hogyan fenyegette az Egyesült Államokat vagy annak létfontosságú érdekeit. És amikor sikerült rávenniük az Egyesült Államokat az iraki kudarcra, amennyire meg tudom állapítani, egyetlen becsületes zsidó vett részt a folyamatban, Philip Zelikow egy pillanatra őszintén elismerte, hogy az iraki háború szerinte Izraelért harcoltak.
    Szeptember 11-e nyomán jelentős összejátszás volt az izraeli kormány és a zsidók között a Pentagonban, a Fehér Házban, a Nemzetbiztonsági Tanácsban és a Külügyminisztériumban. George W. Bush elnök alatt az izraeli nagykövetség munkatársai egyedülálló módon szabadon bejuthattak Paul Wolfowitz védelmi miniszter-helyettes Pentagon-irodájába, nem kellett bejelentkezniük vagy biztonsági intézkedést benyújtaniuk. Ez erőteljesen jelezte azt a különleges státuszt, amelyet Izrael élvezett a Bush-kormányzat vezető zsidóival szemben. Emlékeztetni kell arra is, hogy Doug Feith Különleges Tervek Hivatala volt a forrása azoknak a hamis tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos információknak, amelyeket az adminisztráció használt Irak megszállásának igazolására, miközben ezeket az információkat közvetlenül Dick Cheney alelnöknek is továbbították anélkül, hogy bármiféle beadványt nyújtott volna be az esetleges kritikus elemzőknek. „Scooter” Libby vezérkari főnök. Wolfowitz, Feith és Libby természetesen zsidók voltak, mint sokan a személyzetükben, és Feith kapcsolata Izraellel olyan szoros volt, hogy valójában egy ügyvédi irodában működött együtt, amelynek Jeruzsálemben volt fiókja. Feith az igazgatótanácsban is szolgált Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA) , amely az Egyesült Államok és Izrael közötti kapcsolat ápolásának elkötelezettje.
    Jelenleg a külügyminisztérium első három tisztviselője (Tony Blinken, Wendy Sherman és Victoria Nuland) mind cionista zsidók. A hazai „terrorista” disszidensek nyomába eredő Nemzetbiztonsági Minisztérium vezetője is zsidó, ahogy a főügyész és az elnök kabinetfőnöke is. Úgy tűnik, ők és főnökük, Joe Biden nem aggódnak amiatt, hogy ügyfelük, Ukrajna nem demokrácia. A nemzet jelenlegi kormánya a Barack Obama elnök külügyminisztériuma által tervezett 2014-es puccs után került hatalomra, amelynek becsült költsége 5 milliárd dollár. A Barack Obama idején végrehajtott rendszerváltást a külügyminisztérium russzofóbja, Victoria Nuland hajtotta végre Soros György nemzetközi globalista segítségével. Leváltotta a demokratikusan megválasztott Viktor Janukovics elnököt, aki sajnálatos módon Oroszország barátja volt...
    PHILIP GIRALDI

    VálaszTörlés
  2. Ukrajna állítólag Európa legszegényebb és legkorruptabb országa, a Hunter Biden saga tanúja.
    A jelenlegi elnök, Volodimir Zelenszkij, aki zsidó, és azt állítja, hogy holokauszt áldozatai vannak a családfájában, egy volt komikus, aki 2019-ben megnyerte a választásokat.
    Egy másik zsidó elnököt, Petro Porosenkot váltott le, miután egy másik zsidótársa jelentős mértékben finanszírozta és előléptette . Ukrajna leggazdagabb oligarchája, Ihor Kolomojszkij, aki szintén izraeli állampolgár, jelenleg Izraelben él.
    Az egész úgy hangzik, mint a deja vu újra és újra, főleg, hogy sok elkövető még mindig a közelben van, mint például Nuland, és ok nélkül újra háborúba indítja a pumpát. És csatlakoznak hozzájuk olyan újságírók, mint Bret Stephens a New York Times- nál , Wolf Blitzer és Jake Tapper a CNN- nél , valamint Max Boot a Washington Postnál., akik mindannyian zsidók, és rendszeresen írnak Oroszországot és államfőjét, Vlagyimir Putyint is elítélő és démonizáló darabokat, ami azt jelenti, hogy már nem csak a Közel-Keletről van szó. Arról is szól, hogy meggyengítsék, sőt rendszerváltást idézzenek elő a nukleáris fegyverekkel felvértezett Oroszországban, miközben néhány vonalat húznak a homokba a szintén nukleáris fegyverekkel rendelkező Kína számára. És hozzátehetem, hogy hatalmi játszmákat játszani Oroszországgal sokkal veszélyesebb, mint Irakot felrúgni.
    Őszintén szólva sok amerikai kormány- és médiazsidó gyűlöli Oroszországot, és bár csoportként jelentős hasznot húztak a volt Szovjetunió kifosztásában Borisz Jelcin idején játszott kiemelkedő szerepükből, és továbbra is a legjelentősebb orosz oligarchák közé tartoznak. Az oligarcha milliárdosok közül sokan, mint például Borisz Berezovszkij, önmagukat száműzték, amikor Vlagyimir Putyin megszerezte a hatalmat, és elkezdte felszámolni adóelkerülését és egyéb illegális tevékenységeit. Sokan Nyugat-Európába költöztek, ahol egyesek futballcsapatokat vásároltak, míg mások délre mentek, és izraeli állampolgárságot kaptak. Jelenlegi sérelmeik valamelyest tükrözik törzsük örökös áldozattá válás iránti igényét, valamint az általa közvetített tiszteletet és minden bűn megbocsátását, az üldöztetésről szóló önmaguk által hirdetett mesékkel egészen a cárok idejéig.
    Sok zsidó, különösen a fiatalabb zsidók nehezen tudják támogatni az apartheid Izraelt és az állandó háborúkat, amelyeket mind a demokrata, mind a republikánus pártok indítanak és vívnak különösebben hiteles ok nélkül, amikor hatalmon vannak, ami jó dolog. De nehéz figyelmen kívül hagyni a washingtoni és az USA-beli zsidó hatalmat, és éppen azok a zsidó csoportok és személyek, akik gazdagságuk és kapcsolataik révén erősödtek meg, voltak a leghangosabb háborús szítók, amikor a Közel-Keletről és Oroszországról volt szó.
    PHILIP GIRALDI

    VálaszTörlés
  3. Ukrajna eszméletlen mértékig zsidó identitású epicentrum!!!
    A zsidó média Usrahellben és máshol is dicsérettel árasztja Zelenszkijt, valódi „zsidó hősként”, egy modern Makkabeusként, aki ellenáll az elnyomásnak, Dávid versus Góliát .
    Az ő rút képmását viselő pólókat árulják, amelyeken a „Fáraó óta ellenálló zsarnokok” felirat olvasható, miközben a nagyrészt ortodox zsidó közösség New Yorkban már több millió dollárt gyűjtött ukrán segélyekre.
    A Jewish Telegraphic Agency jelentése szerint „egy 2020-as demográfiai felmérés becslése szerint a 43 000 fős zsidó „mag” lakosságon kívül körülbelül 200 000 ukrán jogosult az izraeli állampolgárságra, ami azt jelenti, hogy azonosítható zsidó származásúak.
    Az Európai Zsidó Kongresszus szerint ez a szám akár 400 000 is lehet.
    Ha ez igaz, akkor ez a világ egyik legnagyobb zsidó közössége, és legalább 8000 izraelit foglal magában, akik közül sokan visszatértek a megszálló Israhellbe.
    Mivel a jelenlegi harcokat megelőző amerikai-orosz tárgyalásokat a Biden-kormány egyértelműen kudarcra tervezte, el kell tűnődnünk, hogy ez az Oroszország elleni háború nagyrészt egy régóta tartó etno-vallási gyűlölet eredménye-e, amely párosul a szükségességbe vetett hittel.
    Egy erős usrahelli hadsereg szükség szerint alkalmazta a világ uralmát és ezáltal az ún Israhell védelmét.
    A neokonok a leglátványosabbak, de ugyanolyan mérgezőek azok a zsidók, akik szívesebben írnák le magukat neoliberálisnak vagy liberális intervenciósnak, vagyis olyan liberálisoknak, akik erős, magabiztos amerikai vezető szerepet hirdetnek az alapvetően hamis „demokrácia” és „szabadság” hívószavak támogatására. Mind a neokonok, mind a neoliberálisok elkerülhetetlenül ugyanazt a politikát támogatják, így a politikai spektrum mindkét végét lefedik, különösen a Közel-Keletet és Oroszországot illetően.
    Rengeteg más bizonyíték is van arra, hogy a közigazgatáson belüli és kívüli prominens zsidók jelentős sikerrel kavarták fel a dolgokat Oroszország ellen, mivel Biden elnök most őrülten kijelentette, hogy kormánya „nagy harcot vív a szabadságért.
    Harc a demokrácia és az autokrácia között.
    A szabadság és az elnyomás között.”
    Megerősítette, hogy USRAHELL addig háborúzik a műállam ún. Ukrajnában Oroszország ellen, amíg nem nyerünk.
    Mi mással magyarázható Merrick Garland főügyész június végén Kijevbe tett nevetséges utazása, hogy elősegítse az Oroszország elleni háborús bűnökkel kapcsolatos nyomozás felállítását?
    Mivel Garlandnak az Egyesült Államok főügyészének kellene lennie, először is hasznos lehet az Egyesült Államokkal kapcsolatos bűncselekmények kivizsgálása.
    Kezdje talán az amerikai háborús bűnökkel Irakban és Afganisztánban, vagy az izraeli háborús bűnökkel, amelyek Washington által biztosított fegyvereket használnak Libanonban és Szíriában, nem is beszélve az emberi jogok ugyanazon fegyverekkel történő megsértéséről, amelyek napi rendszerességgel fordulnak elő a palesztinok ellen!!!
    Egyes konzervatívok azon is csodálkoznak, hogy a főügyész miért tölti idejét a „fehér felsőbbrendűek” üldözésével, és miért nem sikerült kivizsgálnia a 2020-as BLM nyarán a nemzetet megrázó zavargásokat, fosztogatásokat és gyilkolásokat.
    .
    .
    .
    Ha Eli Rosenbaum továbbra is komolyan érdeklődik a nácik felkutatásában, sokkal többet fog találni belőlük Ukrajnában, mint az orosz hadseregben. Tehát fel kell kérdezni: „Kinek a háborúja ez, és ki okozza azt?”
    Elmagyaráznád Joe Bidennek?
    Vagy, tekintettel az örökkévaló üres pillantásodra, kérdezzem meg Merrick Garlandet vagy Tony Blinkent vagy esetleg Victoria Nulandet?

    VálaszTörlés