2022. december 14., szerda

Matolcsy menni készül?

Nem akarja eljátszani az ügyeletes bűnbak szerepet a Nemzeti Bank elnöke, aki ezt megelőzni kívánva adta elő igen kritikus mondanivalóját a magyar gazdaság válságközeli helyzetéről a parlament gazdasági bizottsága előtt. Orbán Viktorban először akkor villanhatott fel Matolcsy menesztésének gondolata amikor egy éve a Nemzeti Bank elnöke 2000 milliárd forintos megszorító csomagot javasolt az energiaválság megállítására. […]


https://fuhu.hu/matolcsy-menni-keszul/
#Bűnbak, #Infláció, #MatolcsyGyörgy, #MNB, #OrbánViktor, #Válság

1 megjegyzés:

  1. SZÍNJÁTÉK. ORBÁN VAN a SAROKBAN!!!
    NYILVÁNVALÓVÁ LETT, HOGY az ún. INTEGRITÁS HATÓSÁG MINT 1 ÚJABB SHOWHIVATAL VEZETŐJE is NER-es TERMINÁTOR, AKI EGYLÉNYEGŰ a FELCSÚTI ROTHSCHILD FÉLE NEMZETÁRULÓVAL és ELSZEGÉNYÍTŐVEL!!!
    NORMÁLIS!?
    MA "MAGYARORSZÁGON" 70%-os INFLÁCIÓ 4x ANNYI ÁLLAMADÓSSÁG és 13x GYENGÉBB HUF/CHF ORBÁNIÁBAN MINT KÁDÁRBUKÁSKOR!!!...- és VAN POFÁJA DÖBRÖGINEK RÁFOGNI az EU INTÉZKEDÉSEIRE, AMIKOR OTT 10%-os az INFLÁCIÓ és 1.000.000.-Ft, azaz EGYMILLIÓ FORINT az ÁTLAGBÉR LEGALJA!?
    IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION- BOLSEVIK ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI(MAGYAR!!!)BANKJA NINCSEN!!!
    ...és MOST az ORRBAVÁGÓ VALÓSÁG NAPRAKÉSZEN:
    A felcsúti zsírmájas forint-rontó és országpusztító Tiborcznak akarja átjátszani a privát kis benzinkút hálózatot; – míg Hernádival és Pintérrel az orosz olajat Brent árfolyamon és még azon is túl értékesíti a semmibe vett fidesznyikeknek (ahogyan ezt több mint 25 éve teszik!!!)!!!…- anélkül, hogy bármilyen baleset és/vagy “szeretetteljes” honpolgári atrocitás érné a kutyaütőket!!!
    …mert, hogy nincs még egy ilyen birkatürelmű népség a földkerekségen azt mi sem bizonyítja jobban, mint a világ legócskább nemzeti valutájává silányított gyarmati szemét és a legnyomorultabb munkakörülmények között kizsigerelt embereknek odavetett ún. “fizetés”, ami éppen az éhenhaláshoz elég!!!
    Jöjj már Putyin Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
    https://palostrend.blogspot.com

    VálaszTörlés