2022. december 9., péntek

 Újságírók perelik a Pegasus kémszoftvert előállító céget

A Pegasus kémszoftver klónozza az okos telefont, mindent látnak rajta. “Amikor felhívták a figyelmemet a kémkedésre, akkor mindent törölnöm kellett: a családi chat funkciót éppúgy mint a banki alkalmazásaimat” – írta a londoni Guardianben Nelson Rauda Zablah, aki rendszeresen publikál a New York Timesban, a BBC-ben, a Los Angeles Timesban és az Economistban. Az izraeli […]


https://fuhu.hu/ujsagirok-perelik-a-pegasus-kemszoftvert-eloallito-ceget/
#Kémszoftver, #Nso, #Pegasus

1 megjegyzés:

  1. ISTEN-ISTEN: Kémek!

    Képes egünk mindig fix sarokcsillagának földi vetülete Dömösön van (https://www.google.hu/maps/search/Hotelek/@47.782964,18.8977981,636m/data=!3m1!1e3), amit nem oly régen kaptam meg az égiektől.
    Múltatok és kapcsolati tőkétek révén azonban még az „ismerőseitek” segítségére is szükségünk lesz, hogy „államilag” miként és hogyan van nyilvántartva eme terület, aminek a kirajzolódása oly nyomatékos, mint Nazcában!!!
    Mivel a jelenések könyvéből elevenednek dolgok jelen esetünkben is…- kérlek mindnyájatokat, hogy a Ti látásmódotokban fejtsétek meg, hogy mi vagyon itTEN Ti TOKban?
    Mindemellett imádságaitokban is kérjetek sugalmazást a Teremtőtől, hogy milyen szertartást kell csinálnunk a korszakváltáshoz úgy egyénileg, mint 1ségesen LÉTRE HÍVÁSHOZ ebben a sarok fordulóban.

    Segítségeteket köszönöm.

    Szerrel és tettel: PáLoS TReND

    VálaszTörlés