2023. január 3., kedd

Brutális életszínvonal csökkenést jósol a Nemzeti Bank

4%-kal csökkennek idén a bruttó bérek, erre évtizedek óta nem volt példa Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank mégiscsak ezzel számol a verseny szférában. Ez brutális életszínvonal csökkenést jelent hiszen az infláció a Nemzeti Bank szerint 15-19,5% között lehet 2023-ban. A magyar kormány előrejelzése ennél valamivel kedvezőbb, de csak minimális 1%-os reálbér növekedést jelenthet. A Nemzeti […]


https://fuhu.hu/brutalis-eletszinvonal-csokkenest-josol-a-nemzeti-bank/
#BruttóBér, #Csökkenés, #Infláció

1 megjegyzés:

  1. MATOLCSY HALOTT és VESZETT BÜDÖS!!!
    GÉZA = AZ ÉGi FELTÁMADÁS = FEL TÁMADÁS!!!
    Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető megöletett zsici-Hitler közbenjárásával!!!...-, ha valakinek nem rémlene a Mészáros csatornák hírnyelőitől!!!
    Extrém gyorsan egy közös megtisztulási rituálé alatt mérgezték meg…- majd harmadnapra ki is szállt belőle a lélek!!!
    Gézáék új rendszámokat avattak föl és ültettek el a köztudatba, ami derékba törte Orbánék sátánista világát rég nem létező ún. országát!!!
    Ezért ilyen villám módon hagyatták itt a porhüvelyt Gézával (D)Rogánék!!!
    …mert 33 év CIONISTA GYARMATOSÍTÁSÁNAK új ISRAHELLSÉGÉT VÉREZTETTE KI.
    MONDOM: SEMMI PERC ALATT!!!
    Január 1-től viszont Gézának és az UCC-nek hála már nem kell igazolnunk magunk, hogy kik és mik is vagyunk…- se a járművünket!!!
    Viszontegyre esélyesebb, hogy hamarosan vallaniuk kell a Fenevad szolgálóinak, hogy a NASA féle „ŰR” tényleg csak két fül között tátong a Darwin félék üres tornyaiban!!!
    Amúgy bitang nehéz nem arra „azt-hiszemezni”, hogy a „ti kód-szolgák” ölték meg Gézát, miközben szájtátatva zajlik a digitális világbirodalom Pegasus szárnyalása végbéltől az agyig!!!...- és ahogy kitűnik, új-Israhellben már a likvidálások is látványosabb tempóban
    kiviteleztetnek!!!
    Habár mindez valójában 8 éve kezdődött Horváth Nancy (D)Rogán általi kivégeztetésével!!!
    Természetesen amúgy demokratikusan és alkotmánytalanul kufárosan.
    Ahogyan Jair Lapid is megfenyegette az "országokat" (na, jó, cégek!!!), nehogy Hágába vigyék a bíróságra a Palesztin-Holokausztot!!!
    Közben a Blak Rock felzabálta a Magyar Királyságot koronásostul, de már fitymátlanul…
    Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy megszűnt még a látszata is annak, hogy működik bármilyen "jog" Orbániában=Magyarmaton.
    Napkeleten egyszerűen likvidálják, aki nem tetszik, nem odavaló, korrupt...- nehogy kiköhögje vagy lefirkantsa, hogy akik kinyírják, azoknak lopott, azokkal együtt csalt...és gyilkolt „mindhalálig”!!!
    A felcsúti dögkút törzsvendég állítólag mostanság többet szuszog (mint kéne!!!) amiatt...-, hogy a maga köré édesgetett szabadkőműves ferde hajlamú halál brigádot, hogyan s miből etesse még?…- "demokratikus" maffiarendszerben, amit hol zsidrákoknak, főispános trottyosoknak, turáni krinolin csatároknak skiccelnek nem csak tűzfalakra a „hóttostoba” szavazóik számára…
    Éljen a Háború, halál a Békére!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

    VálaszTörlés