2023. január 21., szombat

ÖNKORMÁNYZAT ÉS PÁRTPOLITIKA

Legutóbb az a konfliktus állította előtérbe az önkormányzati tevékenység és a pártpolitika viszonyát, amikor a DK-s kerületi polgármesterek többsége nem volt hajlandó külön-külön tárgyalni Láng Zsolt kormánybiztossal az energiaköltségek emelkedése miatti kompenzációról, és emiatt ezek a kerületek nem is kapnak semmit. Sokan érveltek úgy velük szemben, hogy a polgármesterek feladata a települési polgárok érdekének képviselete, […]


https://fuhu.hu/onkormanyzat-es-partpolitika/
#DemszkyGábor, #Dk, #KarácsonyGergely, #Önkormányzat, #Pártpolitika, #Polgármester, #TarlósIstván

1 megjegyzés:


  1. ELRETTENTŐ, DE IGAZ!!!...- hogy a tizenegy ELM-2084 típusú légtérellenőrző, légvédelmi és tüzérségi felderítőradar beszerzéséről a Zrínyi honvédelmi és haderő fejlesztési program keretében 2020 decemberében még az a Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség akkori parancsnoka írta alá, akinek az apja a vér-bolsevik Korom (KELEMEN!!!) Mihály egykori MSZMP KB-s igazságügy miniszterként (1966.12.07-1978.04.22) és a Magyar Államrendőrség Vidéki Főkapitányság Politikai Rendészeti Osztályán ténykedő szörnyetegként szolgálta a népirtó Kommunista Diktatúrát!!!
    ENNYIT a „SOSEM TÖRTÉNT MEG” ún. RENDSZERVÁLTÁSRÓL!!!
    Mindenesetre ennek a kommunista érának az elit haszonélvezőjeként Korom (KELEMEN!!!) Ferenc zsidó-magyar kettős állampolgárként Stéphane Oehrli, a Rheinmetall Canada Inc. elnök-vezérigazgatójával irreális árakon az Orbán-rezsim korlátlan igenlésével végül leszerződött a palesztinokat gyilkoló kufárral!!!
    Amúgy az izraeli IAI ELTA cég "aktív fázisvezérelt" (AESA) radartechnológiáját tartalmazó berendezésekkel a honvédség a régi szovjet P-37, PRV-17 és SZT-68U típusú rádiólokátorait váltják le a magyar adófizetők pénzén!!!
    https://youtu.be/c7ecIrGCsU8
    https://youtu.be/mI83JI
    https://youtu.be/K6dPYi6RzUw
    https://youtu.be/us-kj9Ccrxc
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés