2023. január 27., péntek

Orbán: uniós tagságunk kényszer

A magyar miniszterelnök külföldi újságírókat fogadott a Karmelita kolostorban, és kifejtette nézeteit az Európai Unióval és az ukrajnai háborúval kapcsolatban. Rod Dreher, az American Conservative felelős szerkesztője így foglalta össze a beszélgetést. Orbán nem szereti, hogy Magyarország az Európai Unió tagja, de nem tehet mást hiszen a magyar kivitel 85%-a az Európai Unió tagállamaiba irányul. […]


https://fuhu.hu/orban-unios-tagsagunk-kenyszer/
#EurópaiUnió, #OrbánViktor, #RodDreher, #TheAmericanConservative, #Újságíró

1 megjegyzés:

  1. ORBÁNIG CSUROG a DEVIZACSALÁS ÁLDOZATAINAK VÉRPATAKJA!!!
    ELRETTENTŐ és FÉLELMETES, HOGY KÖZEL 10.000, azaz TÍZEZER ÖNGYILKOSSÁGBA MENEKÜLT ÁRTATLAN EMBER HALÁLA UTÁN is GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ NÉPIRTÓ LEHET a MAGYAROK HOLOKAUSZTJÁNAK FOKOZÓJA MÉG 2023-ban IS!!!
    … AKIT AMA SOKAT SZIDALMAZOTT GEORGE SOROS KÉPZETT KI KETTŐS FELOLVASÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖKKÉ!!!
    …VISZONT a ZSIDESZ HÍVEK és ÓCSKA SAJTÓS HIÉNÁIK NEM EZT a KÉMSÉGES ŐRÜLETET FESZEGETIK és JÁRNAK UTÁNA…- FŐNI ZŰRÖS MÚLTJÁNAK és JELENÉNEK!!!…- HANEM SZÁMON KÉRIK MONDJUK LILI APJÁT, HOGY JÓ PÉNZÉRT (NEMZETÜNK VÉDELMÉBEN!?) AKÁR FEJBE is LŐNÉ az ÁTKOZOTT ORSZÁGRONTÓ és FORINTINFLÁLÓ BELSŐ ELLENSÉGET!?
    MINDEZ AZÉRT MERŐ AGYRÉM, MERT ORBÁN a FENYŐ JÁNOST KIVÉGZŐ PINTÉRREL NAPONTA KERGET MAGYAR APÁKAT és ANYÁKAT ÖNGYILKOSSÁGBA és LAKOLTAT KI TÖBB EZER CSALÁDOT ÉVENTE!!!…- EDDIG BÜNTETLENÜL!!!
    ÚGYHOGY EZ a LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!…- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT TOVÁBB RAJTUNK és a NEMZETEN EME FELCSÚTI PIÓCA/POJÁCA, MINT AHOGYAN azt NORMÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN TEHETTE VOLNA FAJIDEGEN NOTÓRIUS HAZUDOZÓ POLITIKUSBŰNÖZŐKÉNT!!!
    JÓ HÍR AZONBAN, HOGY PUTYIN és OROSZORSZÁG ELÁRULÁSÁVAL MÁR NEM a SZÁJKARATÉS ÉDESAPÁKTÓL s UTÓDAIKTÓL KELL FÉLNIE CIGÁNY-HITLERÜNKNEK (Orbán Viktor a háborút elemezve azt mondta, nem lehet abban reménykedni, hogy Putyin előbb-utóbb feladja, mert a háborús vesztesek nem nyernek választásokat, még manipuláltakat sem…), HANEM a NYÍLÁSZÁRÓK KÖZELSÉGÉTŐL és/vagy a GÉPJÁRMŰVEKRE “SZERELT” POKOLGÉPEKTŐL!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

    VálaszTörlés