2023. január 5., csütörtök

Óriási dollár kötvény kibocsátással menekül előre a magyar kormány

4,25 milliárd dollár értékben sikeresen bocsátott ki államkötvényeket Magyarország. A kötvényeket háromszorosan túljegyezték – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon. Hatalmas összeg  1.600 milliárd forint. Az államadósság kezelő központ vezetője elmondta azt is, hogy ebből a pénzből a költségvetést finanszírozzák illetve egy hamarosan lejáró dollárkölcsönt törlesztenek. Vagyis hitelből fedezik a korábban felvett kölcsön visszafizetését. Görögország […]


https://fuhu.hu/oriasi-dollar-kotveny-kibocsatassal-menekul-elore-a-magyar-kormany/
#Államkötvény, #Eladósodás, #MatolcsyGyörgy, #SriLanka, #VargaMihály

1 megjegyzés:

  1. ORBÁN és SLEPPJE POKOLRA JUTTATTA MAGYARORSZÁGOT!!!
    A FELCSÚTI ÖRDÖGRE HAJAZ...
    Billy Crone amerikai lelkész írta Klaus Schwab: The Third Reich and the Covid 19 Holocaust című könyvét. Szerinte a Harmadik Birodalmat és Klaus Schwabot összekötő üzeneteket amennyire lehetett, letörölték az internetről. Nagyon mélyre kell ásnod mondta Crone.

    Klaus apja, Eugen egy gyárat vezetett Ravensburgban, amely lőszert gyártott Hitlernek. A nácikat annyira lenyűgözte a gyár, hogy Eugen mindenféle kitüntetést kapott. A nácik mintagyára lett – mondta a lelkész a Tipping Point Jimmy Evans podcastban.A gyárban rabszolgamunkások, köztük hadifoglyok is dolgoztak. Crone szerint innen ered a szlogenje: nem lesz semmid, és boldog leszel.

    Rabszolgamunka.

    Hitler a gazdasági válság idején került hatalomra. Ezután átvette a kormányt, az iskolákat, a médiát, az orvosipart és a tudományt. Aztán mindenkinek egy utópiát mutatott be: a Milleniumot.

    Negyedik Birodalom

    Csökkentené a környezetszennyezést, megmentené az állatokat, megmentené a fákat. Ezt ürügyül használták a magántulajdon elvételére. Az ő szemében csak egy versenynek volt helye. Hitler tervei pontosan megfelelnek Schwabnak – mondja a lelkész. Csak a nevet változtatta meg Harmadik Birodalomról Negyedik Ipari Forradalomra vagy Negyedik Birodalomra.

    A végcél? Crone: Schwab meg akarja hódítani a világot a Világgazdasági Fórumon és fiatal globális vezetőin keresztül.

    VálaszTörlés