2023. január 7., szombat

USA-kínai versenyfutás egy afrikai diktátor kegyeiért

Az Egyesült Államok gyakran bírálja a diktatúrákat, de a véreskezű Teodoro Obiang elnököt mégiscsak vígan fogadta Joe Biden a Fehér Házban az afrikai csúcstalálkozón. A 80 éves Teodoro Obiang a diktátorok mintapéldánya: csekély 42 éve van hatalmon, és élete végéig ott is akar maradni Egyenlítői Guinea korlátlan uraként. Az olajban gazdag kis afrikai állam egész […]


https://fuhu.hu/usa-kinai-versenyfutas-egy-afrikai-diktator-kegyeiert/
#Biden, #Blinken, #CsinKang, #CsouEnLaj, #EgyenlítőiGuinea, #HsziCsinPing, #Kína, #Kissinger, #Putyin, #TeodoroObiang, #USA

1 megjegyzés:

  1. ÁLCÁZOTT EREGETÉS...
    A 2020-ban előkerült rockefeller forgatókönyv – amiből a WEF is dolgozik – már leírta a lépéseket, többek közt, hogy a világot 5-6 erőcentrumra osztják, amely köré a kisebbek csoportosulnak majd. De ez ugyanúgy szerepelt a WEF 2030-ra vonatkozó promóciós videójában. Szóval semmi új a nap alatt.
    Vagy mondhatnánk, hogy a lépések a forgatókönyv szerint és az ütemterv alapján haladnak. Moszkva ennek ugyanúgy része, mint Peking, mint Ankara, stb.
    Az érdekesebb rész a 2030 és 2050 közötti lesz, ugyanis 2050-re de facto és de jure is meg akarják szüntetni az államokat! Nem lesznek államhatárok, nem lesznek parlamentek és választások, semmilyen politikai képviselet nem lesz. A megavárosokba kényszerített tömegeket az AI fogja irányítani éjjel-nappal. A “földesurak” meg, birtokolván a teljes bolygót, élik majd saját külön életüket. Ez értelemszerűen először a még megmaradt kis nemzetek – horvát, szerb, magyar, osztrák, bolgár, stb. – megsemmisülésével fog járni.

    VálaszTörlés