2023. január 27., péntek

Zelenszkij: A gyűlölet és a közöny öl

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök üzenetet tett közzé Telegram-profilján az auschwitz-birkenaui megsemmisítő tábor foglyainak felszabadításának évfordulóján. A kijevi vezető megismételte, hogy azért akar harcolni, hogy “megmentse azokat, akiket a gyűlölet el akar pusztítani”. “Ma is, mint mindig, Ukrajna a holokauszt áldozatainak millióinak emlékét tiszteli. Tudjuk és emlékezünk arra, hogy a közömbösség a gyűlölettel együtt öl. A […]


https://fuhu.hu/zelenszkij-a-gyulolet-es-a-kozony-ol/
#AuschwitzBirkenau, #Felszabadítás, #Holokauszt, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. NYÍLT BEISMERÉSE EZ ANNAK, HOGY VALÓJÁBAN a BOSSZÚ NÉPÉNEK HÁBORÚJA ZAJLIK a HATÁRSÁVBAN=UKRAJNÁBAN ez ŐSHONOSOK ELLEN, MINT PALESZTINÁBAN!!!
    Anatolij Alekszandrovics Wasserman - arról, hogyan fog véget érni az NWO:

    „Nem fogjuk bevenni Krakkót, de mindent, ami a miénk, meg kell szabadítani a terroristáktól.
    És mi a miénk?
    Oroszország minden, amit születésemkor Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetségének hívtak (CCCP). Jelenleg Ukrajnának 19 régiója van, köztük Kijev. Szigorúan véve van néhány kivétel. Például a Kárpátaljai Rusz jelentős része úgy gondolhatja, hogy Magyarország közelebb van hozzá, mint Oroszország. Nos, mindenesetre minden régióban a lakosok döntik el, hogy kivel fognak együtt élni. Minden régióban külön népszavazás lesz.
    Mikor lesz?
    Nem merek találgatni, minden azon múlik, hogy az Egyesült Államok milyen hamar számolja fel az Európai Unió iparát, és nem lesz többé szüksége Ukrajnára ennek a pogramnak a formális indoklásaként."

    VálaszTörlés