2023. február 21., kedd

Kétharmad

Ahogy azt tanítják az iskolában, a rómaiak, mikor még köztársaságban éltek, veszély esetén egy diktátort választottak maguk közül, aki teljhatalmat kapott, így a demokráciákban szokásos, vitákkal tarkított, időben elnyúlt hercehurca helyett a veszély megkövetelte módon, azaz gyorsan és hatékonyan tudott dönteni. Orbán Viktor népszerűségéből látható, a magyar nép ma is úgy tudja, bajban vagyunk, és […]


https://fuhu.hu/ketharmad/
#Diktatúra, #Ellenzék, #OrbánViktor

1 megjegyzés:


  1. ATOMJAIRA HULLIK SZÉT új ISRAHELL PEGASUS (D)ROGÁNJÁNAK KOHNFÖDERÁCIÓS MAFFIÁJA?!
    Vasárnap reggel holtan találták otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság 46 éves bíróját.
    A férfi az elsődleges információk szerint öngyilkos lett.
    Felkészült, szakmáját értő büntetőbíróként ismerték kollégái azt a férfit, akinek holttestét ma reggel találták meg balassagyarmati otthonában.
    Az ipolyinfo.com több forrásból is megtudta, hogy a bíró saját kezével vetett véget életének. Tette háttérben munkájához kapcsolható konfliktus állhat – számolt be egy neve elhallgatását kérő bírósági informátor.
    A férfi családos ember volt, feleségét és kiskorú lányát hagyta hátra...
    Maga a jelenség is szimbolikus a jogász-maffia mocsarában, még ha a halál oka nem is az, amit (D)Rogánék közhírré tétettek!!!
    Tünetértékű. Mi lehet a felcsúti lecsapolatlan bűzös mocsarában?!
    Háááát, amit összehordtak amolyan tetves büdös-zsidósan, maceszosan...és persze zajlanak a mélységi földerítések is, hogy a vízkészletünket is elorozzák!!!
    …de a túl sok csipkelődésnek nem szokott jó vége lenni az álmoskönyv szerint.
    A jövőben az új világrendben nem kell annyi sohakinemirtott ügyvéd, bíró, orvos, jogász, és egyéb LMBTQ-s génhordalék még, ha szemüvegben intelligensebbnek is tűnnek, mint mondjuk a Fialák apjuk szétszórt hamujától!!!
    https://magyarzona.net/ongyilkos-lett-egy-balassagyarmati-buntetobiro/

    VálaszTörlés