2023. március 6., hétfő

A világjárvány legfrissebb adatai - 2023. március 07.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 676.085.005 embert fertőzött meg és 6.877.715 életet követelt világsze385. Ma reggelig a  Föld lakosságát 13.334.895.947 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. USA Az Egyesült Államok május 11-én megszünteti az egészségügyi szükségállapotot. Izrael „egy tudományellenes ökoszisztémán keresztül jön létre, amelynek középpontjában az antiszemitizmus és a zsidó orvosbiológiai tudósok […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2023-februar-03/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

4 megjegyzés:

  1. “A Pfizer/BioNTech “Comirnaty” oltóanyagának piaci engedélyezése ellen 2023. február 22. óta folyamatban van az Európai Bíróságra benyújtott kereset, T-109/23-as ügyiratszámmal.

    https://t.me/renateholzeisen/12447

    Az Európai Bizottság brutálisan megsértve az összes uniós jogi gyógyszerszabályozást piacra dobta az úgynevezett kovid-„vakcinákat”, mint például a BioNTech-től a Comirnaty-t és a Modernától a Spikevax-ot egy minden EU-tagországra érvényes központi jóváhagyási eljárás keretében. És direkt vagy indirekt oltási kötelezettséggel, illetve szisztematikusan hamis tényekre hivatkozva ( hogy hatékony és biztonságos) rákényszerítették a teljes népességre, egészen a legkisebbekig és a meg nem születettekig. Ami 2020. december 27. óta történik az EU-ban, az a második világháború óta elkövetett legsúlyosabb emberiség elleni bűncselekménynek felel meg.

    Február 22-én megsemmisítés iránti keresetet nyújtottam be az Európai Bírósághoz egy kétgyermekes (kiskorú gyerekek) édesapja nevében a “Comirnaty” immár feltétel nélküli jóváhagyása ellen. A keresetet a bíróság már kézbesítette az Európai Bizottságnak és a bírósági ügynek a T-109/23 ügyszámot adta.

    Hasonló megsemmisítési keresetet nyújtottam be a Moderna szintén mRNS-en és géntechnológián alapuló “Spikevax” oltóanyagának engedélyezése ellen is. Ez az eljárás a T-108/23 szám alatt található. … “

    A Comirnaty elleni kereset itt tölthető le: https://t.me/renateholzeisen/12448

    VálaszTörlés
  2. 3 billió dollár kártérítésre perelik a Pfizert, miután beigazolódott, hogy a COVID19-szérum nem védőoltás, hanem grafén-oxidot tartalmazó biofegyver-injekció!
    https://szmm.substack.com/p/magyar-feliratos-video-3-billio-dollar

    VálaszTörlés
  3. ORBÁNIA = AUSCHWITZ a KÖBÖN!!!
    ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!

    Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!!
    Az ún. koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik majd az eddig tiszti főorvosként szereplő halál-nagyi!!!
    Értitek a csíziót?
    A Rothschild szolga Olstein=Orsós=Orbán Viktor miniszterelnöknek mutatkozó lószerszám csütörtöktől új „haláli” elfoglaltságot biztosít a xanaxra rumpuncsozó vérmérgezőnek (Müller Cecília Terminátor Őnagyságának!!!) a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján.
    Az Orbán rezsim még a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét is módosította.

    A javarészt Orbán ösztökélésére és zsarolására agyon oltatott áldozatokká lett hiszékenyek mára koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát magától „Mengelénétől” (Müller Cecíliától!!!) kérhet adatot.
    http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

    VálaszTörlés


  4. BREAKING NEWS:
    A Pfizer Covid Vaccine injekciós üveg grafén-oxidot, parazitákat, RFID-t, fémeket és nanoáramköröket tartalmaz.
    A DARPA és Bill Gates fejlesztette ki ezeket a nem biológiai szintetikus injekciókat, hogy irányítsák a lakosság elméjét és testét.
    Bárki, aki beadja ezeket a Pfizer mRNS Covid vakcinákat, emberiesség elleni bűncselekményeket követ el, és bűnöző.
    Dr. Charles Morgan, aki korábban a CIA tagja volt egy 2018-as DARPA-találkozón, amikor az amerikai hadsereggel az mRNS CRISPR génszerkesztési technológiájáról beszélt, azt mondta, hogy képesek egy “egyedi dolgot” megtervezni, amivel csak egy embert ölhetnek meg célzottan a világon.
    Ebben az esetben ezt az mRNS-technológiát használták ártatlan emberek millióinak megölésére a világon.
    Ez az oka annak, hogy a PCR-teszttel mindenki DNS-é megszerezték, és helyezték el egy adatbázisba, hogy a jövőben konkrét embereket és fajokat célozzon meg, és ne csak megölje őket, hanem gondolataikat és cselekedeteiket is irányítsa.
    A rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) olyan vezeték nélküli rendszerre utal, amely két összetevőből áll: címkékből és olvasókból.
    Ez az RFID a Pfizer mRNS injekciókban találhatók.
    A tudósok boncolással kimutatták, hogy van egy parazita a vakcinában, amely lerakja a tojást, amely kitör, és valami csápokkal jön ki belőle.
    A szakértők bizonyítékok alapján megerősítik, hogy az mRNS injekciók szintetikus injekciós nanoáramkörök, amelyek 5G-vel működnek. Ez meghaladja azt, amit az orvosok és a normális tudósok tudnak.
    Mérnökökre lenne szükség, hogy segítsenek a nanorészecskék és a nanotechnológia megértésében.

    Biden 2022.szeptember 12-i végrehajtó rendelete a tranzhumanizmus poklát szabadítja az amerikaiakra.
    Az amerikaiaknak fel kell adni minden emberi jogot, ami ennek útjában áll.
    Felszámolják a klinikai biztonsági előírásokat, valamint a betegtájékoztatás és belegyezőnyilatkozatok rendszerét.
    Az USA-t a katonai-ipari-pénzügyi komplexum irányítja annak érdekében, hogy előmozdítsák emberellenes programjukat az “élet szoftverének feltörésében” ( Tal Zaks, a Moderna igazgatója).
    Az Egyesült Államokban élő felnőttek 70%-ának a testébe bevitt mRNS-injekciók jelentik a transzhumanizmus kapuját.
    Az mRNS-t most már valamennyi vakcinába beépítik, ezért tervezik a CBDC-alapjövedelem. digitális azonosító mellé a félévente történő vakcinázást, mert ezzel írják felül a DNS-ünket, és kiborgá akarnakátalakítani bennünket.

    A globális elit célja a depopupláció, akiket életben hagynak, azok biorobotként kellene, hogy éljék a életüket.
    De hiszek abban, hogy az emberiség az utolsó pillanatban, és megakadályozza ezt a sátáni gonosz tervet.
    Semmilyen vakcinát nem szabad felvenni, még az influenza ellenit sem, mert már az sem védőoltás.
    Ezek a vakcinák mérgek, amelyek 1200 lehetséges betegséget, szövődményt okoznak.
    https://thewatchtowers.org/leo-hohmann-bidens-executive-order-designed-to-release-transhumanism-on-americans/
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1634516341326479360

    VálaszTörlés