2023. március 11., szombat

Orbán a lányát látogatta államköltségen Firenzében

A miniszterelnök Egyiptomban tárgyalt, majd hazatérőben nem egyenesen Budapestre repült hanem megállt Olaszországban. Magánprogramot bonyolított le – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóirodájának vezetője. Stefano Bottoni történész, aki Olaszországban könyvet adott ki Orbán Viktor rendszeréről, jelenleg Firenzében tanít, és kiderítette: a miniszterelnök Róza lánya ott tanul az Erasmus program keretében. Orbán Viktor és Lévai Anikó […]


https://fuhu.hu/orban-a-lanyat-latogatta-allamkoltsegen-firenzeben/
#MatteoSalvini, #Meloni, #Orbán, #SilvioBerlusconi, #StefanoBottoni

1 megjegyzés:

  1. MAGYAROK! – ez a „HALÁLKÖZELI ÉLMÉNY”!!!
    TE KIVÉGEZTETNÉD MAGAD VAGY INKÁBB MAGAD VÉGEZNÉD KI, HOGY ORBÁN ÜGYNÖK és CIONISTA ZSIDAJAI 1 ÉLHETETLEN, de új ISRAHELLT KREÁLHASSANAK ÉDES HAZÁNKBÓL a SOK NAÍV GOJ ÉLETE ÁRÁN?!
    NEM ÁTHALLÁS!!! „ÁTHALÁS” a SZOMSZÉDBAN!!!
    Az alábbi videó egy halál-tánc, egy rémség, valami szörnyűség, aminek nem lenne szabad megtörténjen soha sehol a világon!
    Hangsúlyozom, nem a szenzációhajhászás vezetett arra, hogy leközöljem ezt a borzalmas felvételt, hanem az áldozat, egy 16 éves ukrajnai srác végakarata, aki azért lett öngyilkos, mert erőszakkal, az úgynevezett kényszer-sorozásokkal akarták elvinni Zelenszkij zsoldosai, ágyútölteléknek az Ukrajnában harcoló NATO és ki tudja még miféle katonák pajzsául. Ahogy teszik ezt az ukrán emberekkel a háborús konfliktus kezdete óta ott.

    Ez a srác 16 éves volt. Még gyerek. Nyilván voltak álmai és nyilván voltak tervei az Életre. Már nincsenek.
    Úgy döntött, inkább odahaza, saját kezével vett véget életének, semhogy a kényszer-sorozásokat végrehajtó zsoldosok kizavarják a frontvonalba.

    Ez a 16 éves harkovi fiú megkapta a napokban a kényszer-sorozás behívóját, annak ellenére, hogy Ukrajnában 18 év a törvényes korhatár a katonakötelezettségre. A fiú nem akart harcolni az ukrán kormányért, ezért öngyilkos lett. Mint mondta, nem akar az ukrajnai kormányért harcolni.

    A fiú azt állította, hogy nemrég temette el apját, aki a háborúban halt meg. Maga a tinédzser nem akar „árokban rohadni” a kijevi rezsim számára.

    Nagyszámú tinédzsert mozgósítottak illegálisan a napokban, Ukrajnában. Sokukat a legveszélyesebb területekre küldték harcolni, például Bakhmutba. Minden katonai kiképzés nélkül, a Zelenszkij nevű őrült tömeggyilkos parancsára.

    Ez a 16 éves srác döntött, Tudta, ha elviszik, úgy is meg fog halni, ezért inkább odahaza halt meg.

    Halálát nyilván ő sem szenzációhajhászásból vette fel videóra, hanem azért, hogy talán meglátja majd a világ, a Slava Ucraina-féle satanic hazugság valóságát és odafigyelnek.

    Talán felébred a világ, talán segíteni is fog egyszer a világ… Ha már nem is neki, de a többi, még életben levő, a cionista zsidó Zelenszkij globalista kormányáért harcolni nem akaró fiatal gyerekért.

    Akik élni szeretnének. Akkor is, ha a drogos neonácik tehetetlenségükben őket áldozzák fel .

    Csak azért tettem közzé ezt a videót, hogy ezzel is tisztelegjek, talán holtában adhassak kis békét ennek a fiatal gyereknek, aki élni szeretett volna… de nem engedték neki.

    Szörnyű módja volt ez a világnak való üzenésnek… de továbbítottuk.

    Isten adjon békét a lelkének…

    És a cikk végére elfogynak a szavak…Isten nyugtassa az ártatlan áldozatokat és büntesse meg a halálukért vétkeseket!

    https://szmm.substack.com/p/18-csak-n...email#play

    VálaszTörlés