2023. április 20., csütörtök

Amerikai és kínai kölcsönből vette meg a Vodafone-t a magyar állam és a 4iG

Hogy talált olyan hatalmas összeget a magyar állam és a hatalomhoz közelálló 4iG, hogy megvásárolja a Vodafone-t akkor amikor óriási lett a költségvetés hiánya? 750 millió eurós hitelt adott az állami Eximbank a 4iG-nek, hogy a kormányközeli cégnek legyen elég pénze a vásárláshoz. Ez azért volt fontos Orbán Viktornak, mert így az állam csak kisebbségi […]


https://fuhu.hu/amerikai-es-kinai-kolcsonbol-vette-meg-a-vodafone-t-a-magyar-allam-es-a-4ig/
#4IG, #BankOfChina, #ChinaConstructionBank, #Cia, #JPMorgan, #MatolcsyGyörgy, #OrbánViktor, #Vodafone

1 megjegyzés:

  1. ENNEK a CIGÁNY-ZSIDÓ SOROS ÜGYNÖKNEK és NER-es KUFÁRJAINAK MÁR NAGYON KIJÁRNA a HALÁLOS NÉPÍTÉLET!!!
    AZUMI IGAZSÁGA:
    Amikor az állam tagja vagy, akkor tudnod kell, hogy az állam tulajdonosa, birtokosa vagy, így az államnak nincs sem tulajdona, sem birtoka.
    Ez annyit jelent, hogy minden a tiéd is, ingyen, ha az államnak tagja vagy. Külhoniak nem lehetnek az állam tagjai, hiába kapnak erről bármilyen papírt. Az állam tagjai az állam területén születhetnek, vagy visszamenőleg hetedíziglen az őseik az állam tagjai voltak. Az állami tagságot a gyermekek öröklik a szülőktől ingyen.
    Az állam alkalmazottai a(pl. kormány) nem adhatnak el semmit nem adhatnak át semmilyen termelő egységet, kereskedelmet, nyersanyagokat, nyersanyagok bányászását, tehát az állam tagjainak javait, stb, amíg az összes tulajdonosból egy is nemet mond az eladásra.
    Bármelyik állami alkalmazott, kormánytag, országgyűlési képviselő, stb ha még is elad bármit az országból, annak megszűnik az állam tagsága, így hontalanná válik, és azonnal ki kell az állam területéről utasítani, persze teljes vagyonelkobzást is végre kell hajtani nála.
    Bárki, pl bíró, rendőr, stb az állam tulajdonosa, birtokosa ellen nem intézkedhet, nem büntethet, és ha még is megteszi, akkor szintén teljes vagyonelkobzásban, és kiutasítás a következménye.
    Az állam tulajdonosaira semmilyen törvény nem vonatkozik, de az ősi szokást be kell tartaniuk. Az állam tagjai ezért sosem adóznak, nem lehet tőlük semmilyen anyagi juttatást, pl. pénzt kérni, mivel az állam területén minden az övék, bárhogyan is került be az állam területére az anyagi javadalom.
    Ez azt jelenti, hogy mindent ingyen kell kapnia az állam tagjainak, így amelyik cég ezt nem tartja be, az a cég az állam területén nem működhet, és a cég tulajdonosának minden kárért felelnie kell, akár teljes vagyonelkobzásban is részesülhet.
    Bármilyen az állam tagjaival kötött szerződés csak akkor érvényes, ha minden állam tagja elfogadja a szerződést.
    Ezek az ősi szokás szerint élőkre vonatkoznak, és mindenki át lesz világítva az igazságszolgáltatásban, ahol a tetteid lesznek pellengérre állítva, és mindenki elnyeri a jutalmát a tettei következményeként.
    https://www.vilaghelyzete.com/2018/12/igy-hoztak-letre-hamis-okokkal-kozel.html

    VálaszTörlés