2023. április 30., vasárnap

Orbán és a hadsereg

Két fontos személycsere mutatja meg, hogy milyen hadsereget akar Orbán Viktor, aki az elmúlt időszakban nagyszabású tisztogatást hajtott végre a tisztikarban. A régi vezérkari főnököt leváltották, és helyére kinevezték azt a tábornokot, aki a NATO brüsszeli központjában képviselte Magyarországot. A mór megtette kötelességét, a mór mehet – így gondolhatta Orbán Viktor amikor lapátra tette azt […]


https://fuhu.hu/orban-es-a-hadsereg/
#BarthelRúzsaZsolt, #BöröndiGábor, #KatonaiNemzetbiztonságiSzolgálat, #NATO, #OrbánViktor, #Tábornok, #Tisztogatás

1 megjegyzés:


  1. A MAGYARORSZÁGI VÉGREHAJTÓ és LAKÁSMAFFIÁT NEM NONPROFITTÁ KELL TENNI, HANEM AZONNALI HATÁLLYAL FEL KELL SZÁMOLNI és EMBERTELEN UZSORÁSAIT TELJES CSALÁDI VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTVA MINIMUM 20 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLNI!!!
    MÁS MEGOLDÁS és POLITIKAI MISMÁSOLÁS NEM VETHET VÉGET MAGYARORSZÁG ELADÓSÍTÁSÁNAK és ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETŐ BANKÁRKASZT ÁLTALI NÉPIRTÁSÁNAK!!!

    Nem mintha eddig nem ismerték volna név szerint az összes drogrét és pokolfajzatot a most hirtelen "túlbuzgóvá" lett Pintér hiénák!!!
    Viszont központi ukázra a rezsikrízisről és a rettenetes országos nyomorról muszáj elterelniük a figyelmünket valami döbbenetes attrakcióval...- demonstrálva, hogy a rendőrök ellen nagyon nem ajánlatos tömegesen fellépni az éhezőknek és a viaskodóknak.
    …- mert kb. oly erősek falkában, mint Karácsony angolja!!!
    Úgyhogy kitartás!!!...- nem ússzák meg sem a hatalmasok…- sem az embereket kilakoltató ragadozóik!!!
    https://www.feol.hu/helyi-kozelet/2023/04/elkepeszto-eset-1993-ban-vett-ket-telefont-emiatt-most-lefoglaljak-a-20-eves-autojat-es-a-telket

    VálaszTörlés