2023. május 25., csütörtök

Lehet, hogy csak két év múlva kezdenek el csordogálni az uniós pénzek

Játék az idővel, avagy Brüsszelt nem sürgeti a Magyarországnak feléretett 20 milliárd euró kifizetése. Annál inkább szüksége lenne erre a pénzre Orbán Viktor kormányának csakhogy az európai jogállami normák teljesítése nagyon távol állnak kormányától. A Bizottság által követelt 27 pont teljesítése Orbán hatalmának jelentős meggyengülésével járhat. Akár bukásával is! Az Európai Parlamentben, ahol két szakbizottság […]


https://fuhu.hu/lehet-hogy-csak-ket-ev-mulva-kezdenek-el-csordogalni-az-unios-penzek/
#20Milliárd, #EurópaiParlament, #JohannesHahn, #Meloni, #OrbánViktor

1 megjegyzés:

  1. ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKKÉPPEN HANGOZNÉK LELKESÍTŐ BESZÉDE…

    „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk első számú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
    Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

    Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára (fogalmaz/na OVi a még sajna minden irányból Rothschild ország pusztítónak látszódó helytartó!!!).

    VálaszTörlés