2023. május 7., vasárnap

Magyar miniszterelnök Szlovákiában

Ódor Lajost, a szlovák nemzeti bank eddigi alelnökét nevezte ki kormányfőnek Caputova köztársasági elnök. Ő ügyvezető miniszterelnök, aki a választásokig irányítja Szlovákia kormányát. Magyar miniszterelnöke Szlovákiának még nem volt. A 47 éves Ódor Lajos Komáromban született a város szlovákiai részén. A neves Selye János gimnáziumban érettségizett. Pozsonyban a Comenius egyetemen szerzett matematikus- közgazdász diplomát. 2016 […]


https://fuhu.hu/magyar-miniszterelnok-szlovakiaban/
#Caputova, #ÓdorLajos, #Szlovákia, #ÜgyvezetőMiniszterelnök

1 megjegyzés:


  1. NINCS és SOHASEM VOLT ún. TURÁNI ÁTOK!!!
    VISZONT E NÉLKÜL SEMMIT SEM FOGSZ MEGÉRTENI NAPRAKÉSZEN!!!
    NE IGYUNK ELŐRE!!!
    ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKKÉPPEN HANGOZNÉK LELKESÍTŐ BESZÉDE…

    „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
    Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

    Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára (fogalmaz/na OVi a még sajna minden irányból Rothschild ország pusztítónak látszódó helytartó!!!).

    Apostoli Magyar Királyságunk alkotmányának szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 72 éve szűnni nem akaró szemita agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" – buzdította a magyarokat Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után is a MINDÖRÖK APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ISTENI LÉTE garantálja, hogy a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki tősgyökeres és hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból!!!”
    …még ha a LÁTSZAT is CSAL!!!

    https://megoldas2013.blog.hu/2013/11/24/az_ember_vagyontargy_lett

    VálaszTörlés