2022. július 18., hétfő

A paksi atomerőmű olcsón termeli az áramot, miért kéri a világpiaci árat a kormány?

A szocialisták vezetője arra hivatkozik, hogy ha a paksi atomerőmű képes ellátni olcsó árammal az egész magyar lakosságot miért adják világpiaci áron a fogyasztóknak. A paksi erőmű 12 forintért állít elő egy kilowattóra áramot. Az Orbán kormány épp erre hivatkozva kívánja felépíteni Paks 2-őt. De akkor miért kéri a lakosságtól ennek az árnak a tíz-tizenkétszeresét, […]


https://fuhu.hu/a-paksi-atomeromu-olcson-termeli-az-aramot-miert-keri-a-vilagpiaci-arat-a-kormany/
#Megszorítócsomag, #Orbán, #Paks, #Paks1

1 megjegyzés:

  1. Győri Gábor = Orbán Viktor cion-bolsevik kormánya tudatosan gyengíti a forintot és nyerészkedik vele a magyar emberek kárára, miközben a magyar érdekekkel és saját korábbi hitvallásukkal szemben távol tartják hazánkat az euró-zónához való csatlakozástól.
    A Fideszről kiderült, hogy hazudtak az embereknek!!!
    A legfőbb probléma a kormány rezsinövelésével, hogy a fogyasztást tekintik egyedüli szempontnak, miközben ez nem feltétlenül jelent pazarlást, például mikor egy többgenerációs család él egy háztartásban.
    Két nagy baj van a pedo-fideszes médiával: az egyik, hogy a kormánypártra nézve kínos ügyeket, kérdéseket még csak felvetni sem lehetséges benne, a másik pedig, hogy szigorúan tartaniuk kell magukat a „zéró tolerancia” elvéhez.
    Vagyis a zsideszes bértollnokoknak, fejvesztés terhe mellett, két előíráshoz kell igazodniuk: a Fideszt és a Jézus gyilkos bosszú népét kritikával illetni tilos.
    Még akkor is tilos, ha az igazság ezért kimondhatatlanná válik, és a magyarság sorsa szempontjából kulcsfontosságú kérdések megvitatása sem lehetséges.

    VálaszTörlés